M. Silifke Belediyespor, liderliğini sürdürdü

Medcem Silifke Belediyespor, 18. hafta maçında Silifke Şehir Stadında karşılaştığı Toroslar Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak liderliğini sürdürdü.

M. Silifke Belediyespor,  liderliğini sürdürdü

Maçın henüz başında Anıl Güler’in ayağından bulduğu gölle ilk yarıyı önde kapatan evsahibi takım maçın son dakikasında yediği gölle sahadan berabere ayrılmak zorunda kaldı.

İlk yarıda attığı gölle avantajlı duruma düşen evsahibi takım, maçın ikinci yarısında rakibinin 9 kişi kalmasına rağmen 2. gölü bulamadı.  90+3’te kalesinde şanssız bir gol gören Medcem Silifke Belediyespor 2. sırada bulunan güçlü rakibi Toroslar Beledispor ile puanları paylaştı.

 

FUTBOL SEVGİSİ STADA SIĞMADI

Henüz maçın başlamasıyla beraber Silifke şehir stadı tamamen doldu.  Takımını yalnız bırakmayan taraftarlar şehir stadına sığmadı. Birçok izleyici ayakta izlemek zorunda kaldı. Stat dışında kalan seyirciler ise polis tarafından içerde bulunan antreman alanına alınarak maçı izlemeleri sağlandı. 

Medcem Silifke Belediyespor sahaya; Selçuk Üredi, Emrah Uçal, Tugay Şahin, Tufan Esin, İbrahim Erdem, İbrahim Can Direybetoğulları, Veysel Okur, Mehmet Kelleözü, Anıl Güler, Mehmet Şıralı, Malik Sercan Gök on biri ile çıktı.

YÖNETİMDEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Medcem Silifke Belediyespor yönetimi takımın resmi facebook hesabından yaptıkları mesajda, taraftara teşekkür ettiklerini duyurdu. Yönetimin mesajında “Deplasmanlarda ve kendi evimiz olan Silifke Şehir Stadını her maçımızda bizleri yalnız bırakmayan ve yağmur, çamur, soğuk, yaz, kış demeden bizleri canı gönülden destekleyen taraftarlarımıza, Silifkelilere, sporseverlere, fanlarımıza çok teşekkür ediyoruz” açıklaması yer aldı.

Medcem Silifke Belediyespor 19.hafta 17.01.2016 Pazar günü saat 14:00’da Silifke Şehir Stadında Mersin Yolspor ile oynayacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36