Mavi Birlik Spor Kulübünden Destek

Mavi Birlik Spor Kulübünden Destek

Mavi Birlik Spor Kulübünden  Destek

 Silifke’de 4 sezondur faaliyet gösteren Mavi Birlik Spor kulübü başarılı bir sezon geçiriyor.

Her sezon 100 den fazla çocuğa en doğru şekilde basketbol öğretmeyi kendisine hedef edinmiş kulüp, sporcuların sosyal hayatları ve okul hayatlarına destek verecek projeler yapmaya da devam ediyor.

Çukurova Basketbol, Türk Telekom, Ülker Spor, Galatasaray kulüplerinde oynamış olan ve 50 den fazla milli takım geçmişi bulunan sporcu Orçun Kemal Özlen, Kadınlar Basketbol Ligi tecrübesinden sonra Mavi Birlik bünyesine antrenör olarak dahil olmuş ve Silifke’nin çocuklarına 6-17 yaşları arasında 6 gruba basketbol eğitimi vermeye devam ediyor.

Bu yıl Mersin Basketbol Yerel liginde U11, U14 ve U15 yaş gruplarında mücadele edecek olan kulüp başkanı Ertuğrul Ünlütürk, Silifke Kapalı Spor Salonu ve Gazi Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda yaptıkları antrenmanlara ve müsabakalara bütün Silifke halkının davetli olduğunu dile getirdi. Gazi ve şehit çocuklarına ücretsiz eğitim verdiklerinin altını çizdi.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Silifke Mavi Birlik Spor Kulübü’nün 78-16 gibi farklı bir üstünlüğüyle sonuçlana U15 yaş grubu Silifke Mavi Birlik – Tarsus Gençlik Spor müsabakası Silifke Kapalı Spor Salonunda tam bir şölen havasında oynandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36