Şampiyonlar’dan Kaymakam Cinbir’e Ziyaret

Şampiyonlar’dan Kaymakam Cinbir’e Ziyaret

Şampiyonlar’dan Kaymakam Cinbir’e Ziyaret

Okullar arası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda geçen yıl olduğu gibi yine Türkiye Şampiyonu olan Silifke Atatürk Ortaokulu Müdürü Emre Duru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi öğretmenler ve şampiyon öğrenciler Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’i ziyaret etti.

4-5 Haziran 2016 tarihlerinde Erzurum’da yapılan Okullar arası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonu geçen yıl olduğu gibi yine Silifke Atatürk Ortaokulu Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi. Okul Sporlarının düzenlemiş olduğu Okullar arası Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Mehmet Kürşat Benli, Emirhan Kara, Mustafa Eren Easlan, Barış Köroğlu - Emirhan Can, Okan Yumuk, Batuhan Bal, Mümin Boz, Aliberk Uçan, Enes Berke Şimşek ve Halil Emre Uğurluel’den  oluşan  Silifke Atatürk Ortaokulu Atletizm erkek takımı açık puan farkı ile şampiyonada  625 puan alarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda  Türkiye  Şampiyonu oldu.

Mehmet Kürşat Benli, Emirhan Kara, Mustafa Eren Eraslan ve Barış Köroğlu ndan oluşan Atatürk Ortaokulunun 4X100 Bayrak takımı 47.61 saniye koşarak Türkiye şampiyonu oldu.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’i ziyaretlerinde kendilerini tanıtan başarılı sporculara, Kaymakam Cinbir tarafından hediye takdim edildi.

Cinbir burada yaptığı konuşmada gençlere, başarı önemli, başarıyı sürdürmekte o başarıyı elde etmek kadar önemli, Atatürk Ortaokulu iki yıldır bu başarıyı sürdürüyor ve koruyor. Tabi  Türkiye birinciliğinin ötesinde bir derece yok, ama Türkiye ikinciliği veya üçüncülüğü bu başarıyı sürdürememe göstergesi olur. Şu an bu çıtayı korumak gibi bir sorumluluğunuz var.  Bu şampiyonluğu devam ettireceğiz.

KAPIZLI’YA SPOR TESİSİ

Gençlerin taleplerini de dinleyen Kaymakam Şevket Cinbir, Atletizmin geliştirilmesi adına pistler yapılması isteğiyle ilgili olarak da,

Bu tür yerlerde spor deyince akla ilk olarak Futbol geliyor. Futbol gelmesinin sebebi her yerde oynanabilmesidir diye konuşan Kaymakam Cinbir, ama atletizm gibi, basketbol gibi dallarda belirli bir alt yapı için tesisler gerekiyor. Netice itibariyle biz yöneticilere düşen görev ilçemizde atletizm sporunda kendini geliştirecek çocuklarımız, gençlerimiz içi bir tesisleşmeyi sağlayabilmek olmalı diye düşünüyorum.   Bununla ilgili olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tartan pist nereye olmalı, stadın dışında Kapızlı da mı olmalı diye çalışmalar yapıyoruz. Bununla ilgili karar vermeye çalışıyoruz. Kapızlı’da hazineye ait alanları spor alanları olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tesisini sağlıyoruz diye ifade eden Cinbir, yavaş yavaş çalışmalarımızı bu noktada yoğunlaştırıyoruz diye konuştu.

Atatürk Orta Okulu Müdürü Emre Duru ise Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’e okullarına gösterdikleri ilgiden ötürü teşekkür ettiğini belirterek, okullarının sportif alanlarda başarılı olmaya devam edeceğini dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36