Silifke Belediyespor'dan Gala Yemeği

Silifke Belediyespor'dan Gala Yemeği

Silifke Belediyespor'dan Gala Yemeği

 

Mersin Süper Amatör Küme'de açık ara lider olan ve Bölgesel Amatör Lig yolunda emin adımlarla yürüyen Silifke Belediyespor yönetimi  takıma destek amaçlı  Şahhane Düğün Salonu kapalı mekanında yemek düzenledi.

Oldukça yoğun katılımın olduğu yemekte, gelen misafirlere Silifke Belediyespor atkısı dağıtılırken, yemek Silifke Belediyespor Kulübü Yönetiminin göreve geldiğinden bu zamana kadar yaptığı çalışmalarla ilgili slayt gösterisiyle başladı. Yemekte geçmişten bu güne kadar Silifke'nin sporuna hizmet verenlere teşekkür plaketi verilirken, dağıtılan kağıtlarda yazan numaralarla birlikte çekilişle hediye ve ödüller  verildi. Silifke Belediyespor'lu futbolcuların imzaladığı Silifke Belediyespor forması, Başakşehir Futbol Kulübünde oynayan Arda Turan'ın imzaladığı Başakşehir forması, Altay Spor Kulübünde oynayan Silifke'li futbolcu Mustafa Murat Uslu'nun imzaladığı Altayspor forması ve Fenerbahçe Kulübünde oynayan Webo'nun imzaladığı Fenerbahçe forması takıma destek amaçlı açık arttırmayla satıldı. Yemekte ayrıca Kemanist Cihan ve Kanuni Orhan güzel bir müzik ziyafeti verdi.

SİLİFKE BELEDİYESPOR ŞAMPİYON OLACAK!

Silifke Belediyespor'un Silifke için bir marka değer olduğunu belirten Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Öncelikle hepiniz kulübümüzün destek yemeğine hoş geldiniz. 15 Haziran 2019 günü yapılan Olağanüstü seçimli kongre sonucunda yönetime seçildik. 15 Haziran'dan bugüne yaklaşık 5 aylık süre içerisinde bir yandan ligde mücadele edecek bir takım kurmaya çalışırken, diğer taraftan da tesisler, idare binaları, efsane sporcularımızın isimlerinin yaşatılması adına bir takım mücadeleler verdik, aslında slaytta yeterince anlattık mı bilmiyorum ama görüyorsunuz anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bu süreçte benimle beraber yol yürüyen yönetim kurulu arkadaşlarıma, Başkan Yardımcım Alp Kadıoğlu'na, Genel Sekreterimiz Halil Sarı'ya, Saymanımız Mehmet Özel'e,  diğer yönetim kurulu üyelerimiz Sadık Çelik'e, Adem Karataş'a, Selçuk Kuztaş'a sonsuz teşekkürler ediyorum. Gerçekten biz bir aile olduk ve bu aile ile başarıya ulaşacağız diye düşünüyorum.

EŞLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ!

Sözlerine devam eden Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, "Teşekkür etmeden geçemeyeceğim insanlar var özellikle eşim ve yönetim kurulu arkadaşlarımızın eşleri sabırla bizleri beklediler. Bu 5 aylık süre zarfında gerçekten sabahtan akşamlara kadar, gece yarılarına kadar mücadele verme durumunda kaldık. O yüzden eşlerimizin emekleri çok büyük diye düşünüyorum. Silifke Belediyespor Kulübü olarak bu akşam görücüye çıktık gibi oldu. Böyle bir emeğin karşılığını siz dostlarımızın bizleri şereflendirmesiyle ziyaretiyle mutlu etti. Hepiniz geldiğiniz için binlerce kez sonsuz teşekkür ediyorum.

ŞOV DEVAM EDECEK!

Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"Spora yatırım, gençliğe yatırımdır, spora yatırım sağlığa yatırımdır diyoruz, müzikte de dediği gibi şov devam etmeli ve şov devam edecek, çok teşekkür ediyorum, her zaman olduğu gibi her zaman yanımızda olun ve bizleri destekleyin" dedi.

Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok ise,"Silifke Belediyespor takımımıza destek amaçlı düzenlenen yemeğe katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  Bizim amacımız Silifke Belediyespor'u gençlerle bir araya getirmek. Takımımızın yarısından fazlası Silifke'li gençlerden oluşuyor. Silifke'li gençlerin altyapıdan başlayarak iyi bireyler olmasını ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşması çabası içerisindeyiz. Silifke Belediyesi olarak takımımızın her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. İnşallah takımımızda bu sene şampiyon olacak ve şampiyonluk kutlamasını hep birlikte yaparız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş ise," Silifke şehri ve Silifke Belediyespor güzide bir memleket ve ve güzide bir kulüp. Silifke ilçesi her şeye layıktır. Silifke 2.lig, 3.lig yaşadı. Türkiye Kupasında 4 kademe geçti. Bunlar küçümsenecek başarılar değil. Silifke Belediyespor Kulubü gibi birçok amatör kümede mücadele eden takımlarımız var onlara da elimizden geldiğince destek oluyoruz. Sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yemeğe katkı sunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yemeğe Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Keskinsoy, Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Gürhan Dölek, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcular, Silifkeli esnaflar, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36