Silifke Kaymakamından yürüyüşe davet

Mersin’in Silifke İlçesinde Kaymakam Şevket Cinbir, Sağlıklı yaşam için Silifke halkını Şehir stadyumunda akşam yürüyüşlerine davet etti.

Silifke Kaymakamından yürüyüşe davet

Şehir stadında yapılan ışıklandırma ve düzenlemeler ile her türlü sporun akşamları da yapılabildiğinin altını çizen Kaymakam Cinbir, vatandaşları yürüyüşe özendirmek için Silifke Şehir Stadyumunda incelemelerde bulunup, spor yapmaya gelenlere tişört ve şapka dağıttı.

Kaymakam Cinbir’e  eşlik etmek için Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Osman Yıldızbakan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Madara Mustafa Türe, Daire müdürlerinin de hazır bulunduğu etkinlikte İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri sağlıklı yaşam ile ilgili pankartlar eşliğinde yürüyüş yaptılar.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, “2018 Yılı içerisinde Şehir stadyumunun onarımını gerçekleştirdik. Tamir ve tadilatını yaptırdık.  Tribünlerin, soyunma odalarının, VIP salonlarından antrenman salonlarına kadar belirli alanlar yenilendi. Şehir Stadyumu daha kullanışlı bir hale geldi. Yürüyüş parkuru yenilenerek vatandaşlarımızın daha rahat yürüyebileceği ve belirli yarışmalarının da yapılabileceği hale getirildi. Çimlerin bakımı yapılarak yenilenmişti. Stadımız Silifke’nin ihtiyaçlarına cevap verecek hale getirildi. En önemlisi de gece aydınlatması yapıldı. Artık geceleri de Silifke şehir stadyumunda maç oynanabilir hale geldi. Artık burada ulusal ve uluslararası karşılaşma yapılabilir. Medcem Silifke Belediyespor da ilk hazırlık maçını burada gece aydınlatmasında yaptı. Şuanda da sezon başladı, sezon devam ediyor” dedi.

STADYUMDA SADECE FUTBOL OYNANMAZ

Stadyumun sadece futbolun oynandığı bir stat olarak düşünülmemeli diyen Kaymakam Cinbir, “Burada bir taraftan Türkiye genelinde ve bölgesel yarışmalarda derecelere giren sporcularımız çalışmalarını sürdürüyor. Diğer taraftan da vatandaşlarımız sağlıklı yaşam anlayışı ile burada yürüyüşünü yapıyor. Bu stad Silifke’nin ve Silifkelilerin hizmetinde. Gün boyunca ve akşamları belirli saatlere kadar, ihtiyaç duyulduğu kadar açık kalacak. Stadyumu şuan da akşam 21:00’a kadar açık tutuyoruz. Eğer gece 22’ye kadar da vatandaşlarımız yürüyüş yapmak istiyoruz derlerse bu süreyi de uzatmak talebe göre değiştirilebilir” dedi.

İlçe Şehir stadyumunun akşam ve gece vakitlerinde spor yapılabilir hale getirilebilinmesi için en büyük desteği sağlayan  Bakan Lütfü elvan’a da Silifkeliler adına teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Kaymakam Cinbir, “ Bu vesileyle Bakanımız sayın Lütfi Elvan’a teşekkürlerimizi sunuyorum. Sayın Valimiz Ali İhsan Su’da ilçemizdeki bütün yatırımları yakinen takip ediyor. Bizlerde ilçenin kaymakamı olarak görevimizi yapmaya çalışıyoruz” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36