Kent merkezindeki yollar sıcak asfalt ile buluşuyor

Kent merkezindeki yollar sıcak asfalt ile buluşuyor

Kent merkezindeki yollar sıcak asfalt ile buluşuyor

Silifke Belediyesi kent merkezinde yolları sıcak asfalt ile buluşturmaya devam ediyor. Atik Mahallesi 150 Sokak'ta bozulan parke yolları sökerek, yerine sıcak asfalt yapıyor.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kent genelinde yapılan bütün yol çalışmalarında kendi atölyelerinde ürettikleri malzemeleri kullandıklarını belirterek, daha ucuza mal edip daha kaliteli hizmet sunduklarını açıkladı.

Atik Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek esnafları da ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Turgut, yapılan ve yapılmakta olan hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Sıcak bitüm asfalt ile değişik boyutlarda çakılların karıştırılarak yol kaplama malzemesi olarak hazır hale getirildiği "asfalt plent" tesisinin, önem verdikleri yatırımlar arasında yer aldığını belirten BaşkanMustafa Turgut; ‘Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bir konuydu ve yaklaşık üç yıldır bu şekilde hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Artık kendi asfaltımızı kendimiz üretiyor böylece daha az maliyetle daha kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Kent genelinde yeni yapılan ve bozulan yollar için kullanılan asfalt üretimini bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla üçte bir oranda arttırarak şantiyemizde üretilen asfaltımızı ihtiyaç duyulan her noktada kullanmaktayız.

Kentimiz bilindiği üzere 2693 km2’lik bir alana sahip olup, Tarsus ve Mut ilçelerinden daha büyüktür. Göreve geldiğimiz andan itibaren kent merkezimiz başta olmak üzere 88 mahallemize de eşit hizmet götürmek için gayret gösteriyoruz. Bu hizmetlerimiz içerisinde en büyük eksiklik olan yol sorununu asgari boyuta düşürmek için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bugüne kadar yapılmayan bütün yolları yapıyor, dar olan yolları genişleterek, parke olupta sonradan bozulan bütün yollarımızı sıcak asfalt ile kaplıyoruz’ dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36