MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E ‘TOPLU TAŞIMADA GÜVENİLİRLİK’ ÖDÜLÜ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E ‘TOPLU TAŞIMADA GÜVENİLİRLİK’ ÖDÜLÜ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’E ‘TOPLU TAŞIMADA GÜVENİLİRLİK’ ÖDÜLÜ

 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda ‘Toplu Taşımada Güvenilirlik’ birincilik ödülüne layık görüldü.

Mersin’in ulaşımı konusunda hiçbir hizmetten kaçınmayarak, her zaman en iyiyi hedefleyen Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin ulaşımı konusunda gerçekleştirdiği çalışmalarını kesintisiz olarak devam ettiriyor.

İstanbul Kongre Merkezi Lütfi Kırdar Salonu’nda gerçekleştirilen, Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda, Sağlık ve Güvenlik kategorisinde ‘Toplu Taşımada Güvenilirlik’ ödülünü alan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Ulaşım Dairesi Başkanlığı personelleri de, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret ederek, alınan ödülü Başkan Kocamaz’a takdim etti.

2-4 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen Transit 2017’de bilgi birikimini yönetmek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Toplu Ulaşım Mükemmellik (TUM) Endeksi’, ‘Toplu Ulaşımda Puanlama Modeli’nin oluşturulması ile birlikte, modelin saha uygulamasının yapılması, sonuçların karşılaştırılarak yayınlanması için ‘Ulaşımda Teknolojiden Faydalanma’, ‘Altyapı ve Yatırım’, ‘Çevreye Duyarlılık ve Enerji Kullanımı’, ‘Hizmet Kalitesi’, ‘Finansal Caziplik’, ‘İşletme ve Verimlilik’ ile ‘Sağlık ve Güvenlik’ kategorilerinde ödüller verildi.

Ayrıca alınan ödülün ardından, Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Kenan Tektemur, UCLG- MEWA Kentsel Mobilite Komitesi Paneli’nde ‘Yol Güvenliği’ konusunda Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını anlattı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36