Ülkücülerden Türkmenlere yardım

Ülkücülerden Türkmenlere yardım

Ülkücülerden Türkmenlere yardım

 Mersin Ülkü Ocaklarından Türkmen Soydaşlarımıza Gıda Yardımı, kırtasiye ve yiyecek yardımı yapıldı.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

Mersin Ülkü Ocakları İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve ülkücüler  tarafından Suriye ve Irak'taki karışıklıklar sebebiyle ülkemize sığınan Türkmenlere gıda ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Mersin İli ve ilçe Ocaklarının katkısıyla Telafer’den iç karışıklık sebebiyle ülkemize sığınan, Hatay Topraktutan karakolunda misafir edilen, Türkmen Soydaşlarımıza konserve, çocuk bisküvisi, tahin, pekmez, süt, meyve suyu ve ekmek gönderildiğini söyledi.

Başkan Gölgeli, ürkmen Soydaşlarımıza götürülen "Gıda Yardımı" kazasız belasız soydaşlarımıza teslim edilmiştir. İçerisinde kalem, defter, sulu ve pastel boya vb. kırtasiye malzemelerinin olduğu okul çantası hediye edildi.  Ayrıca gıda yardımı yapıldı. Tırlarla götürülen malzemeler teslim edildi” dedi.

Ayrıca Başkan Gölgeli; “Mersin Ülkü Ocakları olarak Türkmen çocuklarımızın 2016-2017  eğitim-öğretim yılını kutlar, Cenab-ı Allah'tan başarılar getirmesini niyaz ederiz” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36