Aday Alptekin, “Hizmet Bizim İşimiz”

Aday Alptekin, “Hizmet Bizim İşimiz”

Aday Alptekin, “Hizmet Bizim İşimiz”

 

Silifke’nin sevilen esnaflarından Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Ali Alptekin, Silifke Belediyesi Başkanlığı için MHP’den Aday adayı olduğunu açıkladı.

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar’ı ziyaret ederek Aday adayı olduğunu ve kamuoyuna duyurulması için internet gazetesinin de önemli olduğunu vurgulayan Aday adayı Ali Alptekin, “Hizmet Bizim İşimizdir” diyerek “Bu hizmet yoluna adım attım. Allah nasip ederse ve partimin de  desteğini alarak aday olursam gece gündüz demeden çalışıp Silifke Belediyesine üç Hilalli Bayrağımızı dikeceğiz” dedi.

En büyük avantajının esnaf olması olduğunu belirten Ali Alptekin, 200 ayrı iş kolunda yüzlerce esnafa hizmet verdiğini, bunun yanı sıra çıkartmış olduğu Tücar – Esnaf ve Vatandaşların ve özellikle Kooperatif Ortaklarının bilmesi gereken önemli bilgileri biriktirdiği 6102 sayılı Türk  Ticaret  Kanunu   ve    Kooperatifler   Kanunu   Yorum  ve  Açıklamaları  adlı iki adet kitap çıkartarak büyük bir hizmete imza attığını, böylelikle kamuoyundan büyük destek gördüğünü söyledi.

Verdiği hizmetleri gören vatandaşların kendisini siyasi hayatta daha aktif ve belediye başkanı olarak görmek istedikleri konusunda ısrarcı ve istekli olduklarını belirten Aday adayı Alptekin,  vatandaşın sevgisi benim bilgi birikimimle birleştiği zaman Silifke Belediye Başkanlığını almamız çok kolay olacak. Bu nedenle Aday adayı oldum. Geçmiş dönemlerde 3 kez Milletvekilliği için aday adayı olmuştum. Şuan Belediye Başkanlığı için sizlerin karşısındayım ve desteğini bekliyorum.

Partim ve büyüklerim bana bu görevi verirse Silifke Belediyesini bir A.Ş. gibi yönetip hizmeti ve hizmet kalitesini arttırmak için, herkese iş ve aş dağıtmak için, Belediye bünyesinde yeni yeni şirketler kurmak ve işsizliği azaltmak için,  yeni yeni projeler üretmek ve sizlerin hizmetine sunmak için bir Silifke aşığı olarak Silifkem’e hizmet etmek istiyorum” dedi.

Doğma büyüme Silifkeli olduğunu belirten Aday Alptekin, Silifkelinin kendilerini artık gerçek Silifkelilerin yönetmesini istediklerinin altını çizerek, “’Ben ülkücü bir insanım. Ortaokul sıralarında tanıştığım Ülkü Ocaklarından bugünlere geldim. Partimi ve memleketimi seviyorum. Tek amacım var memleketime hizmet etmek. Bana güvenen beni seven ve destek olan insanların güvenlerini boşa çıkartmamak. Yıllardır hayalimdi Silifke halkıma hizmet etmek. Bu belediye meclis üyeliği olurdu belediye başkanlığı olurdu. Ya da milletvekilliği. Şuan bir yola çıktık Allahım hayırlısıysa nasip edecektir. İnanın çok heyecanlıyım ve bir çok projem hazır bu projeleri önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşmaya başlayacağım.

Ben Silifkeliyim ve esnafım, esnafın sorunlarını çok iyi bilen birisiyim. Esnafın sorunlarını çözmek gençlere istihdam sağlamak için yola çıkıyorum. Bakın bugün mahallerde kurulan kooperatiflerde büyük basarı elde ettik. Şuan Silifke’nin mahallelerimdeki kooperatiflerin yüzde 75’ne hizmet veriyorum. Yaklaşık olarak 30 bin kişiye müşavirlik hizmeti veriyorum. Bütün bu görevleri ircaa ederken, esnafın köylünün, vatandaşın hepsinin sorunlarını biliyor elimden gelen yardımı yapıyorum. İnşallah yetki verilirse Silifkem’e de en iyi şekilde hizmet edeceğime inanıyorum” dedi.

1974 yılından bu yana partinin içinde olduğunu belirten Aday adayı Alptekin, “Partim görev verirse verilen görevi namusum bilip en iyi şekilde ircaa edeceğimin bilinmesini isterim. Eğer nasip olmaz da partim başka bir arkadaşımızı aday gösterirse ben adaymışım gibi onun yanında çalışacağımın da bilinmesini isterim. Bizde küslük olmaz. Ben değil biz oluruz ve sonuna kadar desteğimizi yaparız. Küskünlük dargınlık diye bir kelime lügatimda yoktur. Aday adaylarına basarılar diliyorum hepimiz birbirimizin arkasında olacağımıza inanıyorum.” dedi.

ALİ ALPTEKİN KİMDİR?

1962 Yılında Silifke’de doğdu.

İlk – Orta eğitimini Silifke’de tamamladı.

İlçeye açılan Ticaret Lisesine kayıt yaptırdı.
İkinci  sınıfa  geçtiğinde  1978-1979  öğretim  yılında  (Ülkücü olduğu için)   okuldan  atıldı.  Çumra Ticaret  Lisesine  kayıt   yaptırıp, 12 Eylül  1980  yılına  kadar Çumra Ticaret Lisesinde okudu.
12 Eylül 1980 tarihinden sonra  tekrar  Silifke  Ticaret  Lisesine kayıt yaptırarak ilk mezunlar arasına girdi. Anadolu Üniversitesinde öğrenimine devam etti.

Silifke’de ki Öğrencilik yılları simit satma, sebze halinde üçtekerli ile mal taşıma – katiplik gibi işler yaparak geçti.

Ayrıca narenciye ve diğer tarım işlerinde çalıştı.

Bir yıl Silifke Nakliyeciler ve motorlu taşıyıcılar Kooperatifinde muhasebe personeli olarak çalıştı.1983 yılında Muhasebe Bürosu açarak serbest.meslek.faaliyetine.başladı.

Ayrıca:

Silifke   Gazetesi   Yazı  işleri  Müdürlüğü    ve   Ulusal   Basında   y a y ı n    yapan   bazı   Gazetelerde  Muhabirlik yaptı.

Milliyetçi  Çalışma  Partisi  (MÇP)  ilçe başkanlığı,

Milliyetçi  Hareket  Partisi (MHP) yönetim kurulu üyelikleri yaptı,

Silifke Ticaret ve Sanayi Odasında meclis üyeliği,  yönetim kurulu üyeliği ve Yönetim  Kurulu  Başkan vekilliği gibi 15 yıl görev yaptı.

Kızılay’ da10 yıl yöneticilik yaptı. Kızılay Onursal Üyesi.

Silifke Organize Sanayi Bölgesinin kurulması için ilk müracaatı yapan yönetim kurulu üyelerinden olup, Ticaret ve Sanayi Odasının Şimdi ki Hizmet Binasının Arsasının alımında ve binanın yapılmasında, inşaat yaptırma komisyonunda görev aldı.

İki dönem üst üste Silifke Vergi Dairesinde Takdir Komisyonu Üyeliği yaptı.(6 Yıl)

ORTADOĞU Gazetesinin SİLİFKE muhabirliğini ve Temsilciğini de yapmaya devam etmektedir.

Özellikle  (Köy) Mahallelerimizde  kurulan sulama kooperatiflerinin kuruluş –muhasebe ve müşavirlik hizmetlerini yaparak vatandaşlarımıza ve büyük bir kitleye  7/24  hizmet vermektedir.

Ayrıca Sulama Kooperatifleri Birliği Yardımlaşma Derneği’ni kurarak herkesin ve her kesimin hizmetine koşmaktadır.

ADD  Denetleme  kurulu  başkanı

ayrıca;  25-26 -27  dönemlerde  Mersin Milletvekili Aday Adayı olmuş ve, MHP  Mersin Milletvekili aday adayı olarak çalışmalar yaptı.

Bunun yanı sıra: Tücar – Esnaf ve Vatandaşlarımızın Kooperatif Ortaklarının konu ile ilgili bilgilerini arttırmak  ve onlara yardımcı olmak için 6102 sayılı  Türk  Ticaret  Kanunu   Ve    Kooperatifler   Kanunu   Yorum  Ve  Açıklamaları  isimli iki adet kitabı mevcuttur.

 Evli ve iki erkek çocuk babası.

Halen, Silifke’ de Alptekin Serbest Muhasebe Mali Müşavirlik A.Ş. adı altında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak Göksu iş hanında Silifke halkına, esnaf  ve Tüccarlarına hizmet vermekte.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HACER 5 yıl önce

SİLİFKENİN GURURU , HİZMET ADAMI , HALKIN İÇİNDEN BİRİ , HAYIRLI OLSUN.

banner36

banner79