Altunok, itfaiyecilerin gününü kutladı

Altunok, itfaiyecilerin gününü kutladı

Altunok, itfaiyecilerin gününü kutladı

 

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan itfaiyeciler haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak itfaiyecilerin gününü kutladı.

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok,  itfaiyeciliğin köklü ve önemli bir meslek olduğuna dikkat çekerek “İtfaiyecilik Türkiye’de çok eski bir teşkilat. İtfaiyecilik gerçekten zor olan mesleklerden bir tanesi. İnsanlara; yangın kaza gibi zor anlarında hizmet götürülmesi çok önemli. İtfaiyecilik, zor ve meşakkatli bir görev olduğu gibi kaza riski de çok olan bir görev. Allah bu görevlerde sizlere kolaylıklar versin. Kazasız belasız görevlerinizi en şekilde tamamlamayı nasip etsin Bu vesileyle tekrar İtfaiye haftanızı kutluyor, her türlü yangın, felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda, mesai kavramı gözetmeksizin çalışan bütün itfaiye personeline de çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79