Altunok, nikah kıydı

Altunok, nikah kıydı

Altunok, nikah kıydı
 

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Belediye Meclis Üyesi Durhasan Akarca’nın oğlunun nikahını kıyarak, genç çiftlere mutluluklar diledi.

Hafta içi belediye çalışmalarının takibi ve yürütülmesinin ardından taziye, geçmiş olsun ve düğün törenlerine katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok hafta sonu Belediye Düğün Salonunda düzenlenen bir törenle dünya evine giren Belediye Meclis Üyesi Durhasan Akarca’nın oğlu Mehmet ve Ayşe çiftinin nikahlarını da kıydı. Nikah törenin ardından evlenme cüzdanını gelin hanıma sunan Başkanvekili Altunok, genç çiftlere mutluluklar dileyerek “Rabbim mutluluğunuzu her iki cihanda daim kılsın” temennisinde bulundu.

Daha sonra Atakent Mahallesinde Mehtap ve Hüseyin Akkülah çiftinin de düğününe katılan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, burada da çiftlerin aileleri ve düğüne katılan misafirlerle tek tek sohbet ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36