asfalt için kurban kesen köylü Kocamaz'a teşekkür ettiler

asfalt için kurban kesen köylü Kocamaz'a teşekkür ettiler

asfalt için kurban kesen köylü Kocamaz'a teşekkür ettiler

 

Mersin B.Ş. Belediyesi Asfalsız yol bırakmayacak

HABER :UGUR KAÇAR

Mersin Büyükşehir Belediyesi, köy ve yayla yollarında asfalt çalışmasına hız kesmeden devam ediyor.

 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın ekibi, geçtiğimiz günlerde başlattığı Sabak Köyünün 8 kilometrelik yolunun tamamladı. Çalışmaların sonunda köy ve yayla yollarının şehirdeki yollardan hiç bir farkı kalmayacağını belirtildi.

Mahallelerini asfaltla buluşturan Başkan Kocamaz için kurban keserek teşekkür ettiler

Bu kapsamda 8 km’lik asfalt yolu yapılan Sabak Köyü sakinleri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyesi  seçim öncesinde ve sonrasında  vatandaşlara  verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirten vatandaşlar, yapılan yolun sonunda kurban keserek Başkan Kocamaz ve ekibine teşekkür ettiler.

Asfalt çalışmasını yerinde incelemek için mahalleye giden  MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz, Belediye Meclis Üyeleri Eyüp Arslan, Mahmut Nasuhoğlu ve Mustafa Göktaş, Silifke Koordinasyon Müdürü Atilla Erdem’i  Sabak Köyü Muhtarı Fatih Talaş ve Sabak halkı yoğun bir ilgiyle karşıladı.

Muhtar Fatih Talaş Mersin Büyükşehir asfalt ekibi çalışanlarına ve misafirine kesilen kurbanın sonunda  ikramda bulundu.

Muhtar Fatih Talaş, mahallelerine yapılan hizmetler Başkan Burhanettin Kocamaz’a teşekkür etti. Başta Başkan Burhanettin Kocamaz olmak üzere tüm ekibine teşekkür eden Talaş, mahallelerinin pırıl pırıl olduğunu dile getirdi.

Mahallesindeki asfalt çalışmalarının tamamlanmasından dolayı ayrıca teşekkür ettiğini belirten Muhtar Talaş, “Başta Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a, ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz. Yol sıkıntımız giderildi. Sağolsun, her sorunumuzu, sıkıntımızı anında çözüyorlar. Mahalle MHP Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz, “İnşallah bu dönem sorunlarımızın çoğunu halledeceğiz. Üç yıl içerisinde asfaltsız yolumuz kalmayacak. Özellikle köylerimizin ve yaylalarımızın yol sorununu en kısa zamanda çözüme ulaştıracağız. Silifke’de ve Mersin’in her noktasında hizmete açılan yolların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Vatandaşların daha kaliteli ve daha konforlu yollarda seyahat etmelerinin önemli olduğunu dile getiren Başkan Oğuz,  çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36