Başkanvekili Altunok, Zabıta Haftasını Kutladı

Başkanvekili Altunok, Zabıta Haftasını Kutladı

Başkanvekili Altunok, Zabıta Haftasını Kutladı

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Zabıta Teşkilatı'nın 193. kuruluş yıl dönümünde zabıta personeliyle bir araya geldi.

Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, 01-07 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla Zabıta personeliyle bir araya gelerek tüm personeli tebrik edip, başarılarının devamını diledi. Halk ile iç içe olan zabıtanın belediyenin aynası olduğunu söyleyen Başkanvekili Altunok, Zabıta Teşkilatı'nın 193'ncü kuruluş yıldönümünde zabıta çalışanlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu bildirdi.

Zabıta Müdürü Abdullah Yörük’ten çalışmalarla ilgili bilgiler alan Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı’nın bu yıl 193. kuruluş yıldönümünü kutlamaktayız. Zabıta Teşkilatı ülkemizin en köklü kurumlarından biridir. Bu teşkilat, kurulduğu günden bu yana sürekli vatandaşlarımızın hizmetindedir. Halkımızın sağlığı, güvenliği ve huzuru için mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle ve fedakârca hizmet veren Zabıta Müdürlüğü personelimize teşekkür ediyorum, görevlerinizde başarılar diliyorum. Vatandaşlarımız için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” diyerek Zabıta Haftası’nı kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36