Belediye 600 çöp konteyneri aldı

Silifke Belediyesi, temizlik hizmetlerinde kullanmak üzerine 600 adet yeni çöp konteyneri aldı.

Belediye 600 çöp konteyneri aldı

Temizlik İşleri Müdürlüğü, yeni çöp konteynerlerini ilçenin mahallelerinde kullanmak üzere vatandaşların hizmetine sundu.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, çöp toplama işleri ile çevre temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek, bu amaçla yeni aldıkları 600 çöp konteynerlerini ilçenin ihtiyacı olan yerlerine dağıtmaya başladıklarını belirtti. Daha temiz ve modern bir Silifke için şehir içi ve mahallelerde çöp konteyneri sayısının arttırılarak, yeni temizlik araçlarının tahsis edildiğini ifade eden Başkan Turgut, “Yeni satın alınan konteynerlerle birlikte toplamda 7 bin 210 adet çöp konteynırımız oldu. Belediye olarak ilçemizin temiz ve yaşanabilir bir görünüme kavuşturulması, vatandaşların sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmelerini her zaman önceliklerimiz arasında tutuyoruz.

Göreve geldiğimiz günden itibaren satın almaya başladığımız yeni çöp konteyneri ve araç filomuza dahil ettiğimiz teknolojik araçlarla, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmenin gayretini gösteriyoruz.  Bugüne kadar şehir merkezimiz ve mahallelerinde mevcut çöp konteyneri sayımız 6 bin 710 adetti. Buna 600 adet daha ekleyerek ihtiyaç duyulan bölgelere yerleştiriyoruz. Daha güzel ve temiz bir Silifke için tüm vatandaşlarımızla el ele verip, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmanın gayretini gösteriyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36