Belediye meclisi toplandı

Belediye meclisi toplandı

Belediye meclisi toplandı

 

 

Silifke Belediye Meclisi, Başkanvekili Sadık Altunok başkanlığında toplanarak 12 maddelik gündemi değerlendirdi.

 

 

Her ayın ilk haftası pazartesi günleri toplanma kararı alan ve toplam 31 kişiden oluşan  Silifke Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan meclis toplantısını Başkanvekili Sadık Altunok başkanlığında yaptı. Saygı duruşu ve yoklamanın ardından komisyonlardan gelen raporlar okundu. Okunan raporlar üzerinde yapılan değerlendirmeler sonunda bu maddeler oybirliği ile karara bağlandı. Gündem maddeleri arasında yer alan ilçe çeltik komisyonu mutemet heyetinde görev yapacak olan 3 asil 3 yedek üyenin seçimi yapıldı. Yapılan seçimlerde Yusuf Topcu, Durhasan Akarca ve Muammer Yüksel asil üyeliğe, İbrahim Akça, Erdoğan Özbağ ve Mustafa Beceren de yedek üyeliğe oy çokluğu ile seçildiler. Belediye Başkanvekilliği görevine seçilen Sadık Altunok’un yerine ise İmar Komisyonu üyeliğine gizli oyla seçimler yapıldı. Yapılan seçimde Gürhan Dölek 20 oy alarak imar komisyonu üyesi oldu.

Toplantıda konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “31 Mart seçimlerinin ardından halkımızın mecliste temsil yetkisi verdiği meclis üyelerimizle birlikte ilçenin gelişimi  yönünde birlikte uyumlu ve huzurlu bir çalışma gerçekleştirmekteyiz. Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak, halkımızın refah ve huzurunu sağlamak adına üstlendiğimiz görevlerimizde rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Meclis üyelerimizle birlikte güzel  hizmetlere imza atacak ve  burada alacağımız kararlarla emanetimizi daha güzel yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Meclisimizde görev alan tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek haziran ayı olağan meclis toplantısı oturumunu kapattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36