Belediyeden “Çocuklar Üşümesin” Kampanyası

Belediyeden “Çocuklar Üşümesin” Kampanyası

Belediyeden “Çocuklar Üşümesin” Kampanyası

 

Silifke’de gönüllü anneler tarafından örülen çorap ve bereler ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere Canbazlı İlkokuluna teslim edildi.

Silifke Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “Gönüllü Anneler Örüyor, Çocuklar Üşümüyor” kampanyasında gönüllü annelerin ördüğü çorap ve bereler, Canbazlı Mahallesi İlkokuluna teslim edildi. Okul bahçesinde düzenlenen törende konuşan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok yaptığı konuşmada, “Yaşadığımız kentte farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığımız projede ihtiyaç sahibi çocuklarımıza verilmek üzere gönüllü annelerimiz tarafından örülen bereleri ve çorapları bugün Canbazlı İlkokulumuza ulaştırdık. Belediyemiz Sosyal yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından başlatılan ‘Gönüllü Anneler Örüyor, Çocuklar Üşümüyor’ adlı kampanyamızda ilçemizde yaşayan gönüllü annelerimiz tarafından örüler bereleri ve çorapları ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırmak istedik. Silifke Belediyesi olarak bu güzel mutluluğa aracı olmak, köprü görevinde bulunmak mutlulukların en güzeli olduğuna inanıyoruz. Annelerin el emeklerinin yanı sıra sevgilerini de katarak ördükleri bu hediyeler sayesinde, çocuklarımız artık üşümeyecek. Kampanyaya destek veren tüm annelerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Canbazlı İlkokulunda eğitim gören tüm öğrencilerimize ve okul idaremizde başarılar diliyorum” dedi.

Öğrencilere çorap ve bereleri hediye eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Can ve Sosyal yardım İşleri Müdürü Hatice Selda Altın eşlik ettiler.

Canbazlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Yılmaz’da törende yaptığı kısa konuşmada, mahallede yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara hediyeler veren Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a ve okul idaresine teşekkür etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36