'Çamlık Mesire Alanı' projesi onaylandı

Silifke Belediyesi kente prestij projelerle modern hizmetler kazandırmaya devam ediyor.

'Çamlık Mesire Alanı' projesi onaylandı

Silifke Belediyesi’nin 3 yıldır uğraş verdiği ve en büyük yatırımları arasında yer alan Çamlık Mesire Alanı projesi nihayet onaylandı.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Çamlık Mesire Alanı için; 3 yıl boyunca, defalarca Kültür Bakanlığına yaptığımız yetki devri başvuruları nihayet sonuçlanmış olup, alınan yetki ile yaptığımız çevre düzenlemesi projesi Adana Koruma Kurulu’na sunulmuş ve onaylanmıştır.

Göksu Nehri manzaralı ve içerisinde piknik alanları, meydan, konser alanı, çay bahçesi, karşılama ve turizm tanıtım bürosu, çocuk oyun alanları, seyir terasları, büfe ve otopark gibi işlevlerin yer aldığı 25.000 m² alana sahip Çamlık Mesire Alanımızın yapım çalışmalarına başlıyoruz; hayırlı olsun’ dedi.

‘SİLİFKE’MİZE HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN’

Silifke Belediyesi olarak meydanlarıyla, parklarıyla, yollarıyla, sosyal yaşam alanlarıyla halkın huzur içinde yaşayacağı bir şehir için geceyi gündüze katarak çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘Gerek şehrimizin fiziki yapısını değiştirmek gerekse 120 bin insanımıza birebir dokunan sosyal belediyecilik hizmetlerimizi en güzel şekilde yerine getirmek için gayret ediyoruz. Şehrimizin sosyal, kültürel hayatına hizmet eden birçok eser ortaya koyduk ve koymaya da devam ediyoruz. Bir taraftan Belediye Kreşi, Kale Eteği Seyir Terası, Çamlık Mesire Alanı, Atatürk Köprüsü gibi projelerimizi hayata geçirirken diğer taraftan da sokak sokak mahalle mahalle her bir vatandaşımızın taleplerini ve sıkıntılarını dinleyip çözüm üretmeye çalışıyoruz. Silifke Belediyesi olarak toplumun her kesimine hitap eden yatırımlar ve dokunuşlar yapmaya devam edeceğiz. İşte bu hizmetlerimizden birisi olan Çamlık Mesire Alanımız yıllardır bakımsız ve kötü bir durumdaydı. Halkımızın ve özellikle Pazarkaşı Mahallesi sakinlerimizin değerlendirilmesini istediği bu alanı nihayet değerlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çamlık Mesire Alanı projemiz onaylandı ve kısa sürede çalışmalarımız başlayacaktır. Kentimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79