ÇEVLİK MAHALLESİ’NE YENİ YOL

ÇEVLİK MAHALLESİ’NE YENİ YOL

ÇEVLİK MAHALLESİ’NE YENİ YOL

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa kaliteli hizmet vermek amacıyla kent merkezi, ilçe ve mahallelerdeki yol bakım onarım ve altyapı çalışmalarını sürdürürken bir yandan da yeni yollar açmaya devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kırsala Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasında hizmetlerini çok yönlü olarak sürdürüyor.

Mezitli ilçesine bağlı Çevlik Mahallesi’nde yapımı sürdürülen ve anayol ile mesafeyi 2 kilometre azaltacak olan yeni yol yapım çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Çevlik Mahallesi Muhtarı Ali Uğuz, “Çevlik Mahallesi ile eski Mezitli arasındaki bu yolumuz hem dardı hem de bozuktu. Geçen yıl Sayın Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz ile görüşerek, sıkıntımızı dile getirdik. Kendisi de çalışmayı 2016 yılı programı içerisine alacaklarını söyledi. Çalışmalar başladı ve şu anda mükemmel bir şekilde devam ediyor. Yol genişletmesi yapılıyor, ihtiyaç olan yerlerin büzü atılıyor ve malzemeli bakım yapılıyor. Bu işlemler bittikten sonra inşallah yolun asfaltı da yapılacak” dedi.

Vatandaşlar da yapılan hizmetlerden dolayı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ederken, “Hizmetler peş peşe geliyor, bu yola çok ihtiyacımız vardı. Çevlik Mahallesi sakinleri olarak yürütülen çalışmalardan çok memnunuz. Verilen sözler bir bir tutuluyor. Büyükşehir Belediyesi mahallelerde de güzel hizmetlere imza atıyor” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 4 kilometrelik alanda yapılan yol çalışması sonrası Çevlik Mahallesi ile anayol arası 2 kilometre kısalacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36