CHP’li Atıcı, Silifke’de mahalle ziyaretleri yaptı

CHP’li Atıcı, Silifke’de mahalle ziyaretleri yaptı

CHP’li Atıcı, Silifke’de mahalle ziyaretleri yaptı

CHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Akdere, Işıklı, Yeşilovacık ve Taşucu Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların talep ve sıkıntılarını yerinde dinleyip çözüm üretme çabasında olacaklarını bildirdi.

Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı’nın mahalle ziyaretlerine Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar, Garaj Amiri Ali Şahin, İl Başkan Yardımcıları Münevver Sarımsakçı ve Cihangir Gökler, İlçe yöneticilerinden Cengiz Deveci, Mustafa Şimşek ve Kadın Kolları ekibi de eşlik etti.

Akdere, Işıklı, Yeşilovacık ve Taşucu mahallelerinde kahvehaneleri ziyaret ederek, burada vatandaşlarla sohbet eden Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, esnafları da ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği CHP’li Atıcı, saatlerce mahalleden çıkamadı.

“YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR ŞEYİ SÖZ VERMİYORUZ”

Silifke’nin bütün mahallelerini fırsat buldukça tek tek gezdiklerini belirten Milletvekili Aytuğ Atıcı, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapamayacağımız sözleri vermiyoruz, hayali konuşmuyoruz. Çünkü biz Atatürk’ün değerlerine ve bizlere emanet ettiği doğruluk, dürüstlük ilkelerine her zaman sahip çıkan bir partiyiz. Hepimizin bildiği ve gördüğü gibi AKP hükümetinin çıkarmış olduğu bir büyükşehir yasası var. Bu yasadan elbette herkes rahatsız ve şikâyetçi…  Bu yasa diyor ki Büyükşehir Belediyesi şu görevleri yapacak İlçe belediyeler bu görevleri yapacak. İşte bizim belediyemiz olan Silifke Belediyesi kendi görevlerini layıkıyla yerine getirmek için güzel bir çalışma sergiliyor.

Öncelikle kendi görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye bu görev alanları konusunda da halkımızı bilgilendirmeye çalışıyor. Vatandaşlarımızın da bu görevleri neyi nereden isteyeceğini çok iyi bilmesi ve öğrenmesi gerekiyor.

Bunun için dağıtılmış olan bilgi broşürlerini herkesin iyi okumasını, Büyükşehir görevini yapmıyorsa Büyükşehre, İlçe Belediyesi yapmıyorsa İlçe belediyesine bu sorunları iletip, çözümü konusunda gayretler göstermemiz gerekiyor.

Beni kimin hangi partili hangi partisiz olup olmadığı alakadar etmiyor. Ben Mersin Milletvekiliyim beni sizler seçtiniz. Sizlerin sorununa ve taleplerine nasıl çözüm buluruz, nasıl çözüm üretiriz bunu tartışmamız gerekiyor. İşte almış olduğumuz bu notlarımızla bu sorunlar kimin göreviyse ve kimin sorunuysa oraya ulaştırıp bizlerde gerekli çözümlerin yapılmasını sağlayacağız. Diğer partiler gibi siyasiler gibi atıp tutmanın bir anlamı yok. Sizlerde bizler gibi kimin ne yapıp yapmadığını çok iyi biliyorsunuz. Fakat Cumhuriyet Halk Partili olarak, Aytuğ Atıcı olarak ben yapamayacağım hiçbir şeyi sizlere söz vermiyorum. Hep birlikte yapma hep birlikte bu sorunlarımıza çözüm üretmek istiyorum.

1 Kasım'dan itibaren verdiğimiz sözleri sırasıyla yerine getireceğiz dedik. Bizler gençlerimiz ve işçilerimiz başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerini rahatlatacak projeleri hayata geçirttik.

AKP hükümeti bugün bizlerin gündem oluşturduğu bizlerin hazırlamış olduğu projeleri hayata geçiriyor” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36