CHP’li Genç , İl Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP’li Genç , İl Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı

CHP’li Genç , İl Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı

3,5 yıldır Cumhuriyet Halk Partisinde çeşitli kademelerde aktif olarak görev alan ve  geçtiğimiz günlerde CHP Gençlik Kolları Başkanlığı görevini başarıyla sonlandıran Gülşah Yıldırım Genç, CHP İl Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Parti üyelerinden de bir grubun olduğu basın açıklaması CHP Mersin İl Başkanlığında gerçekleşti. Gülşah Yıldırım Genç burada yaptığı açıklamasında ,’’  Sn. PM üyem, İl Başkanım, İl Kadın Kolları Başkanım, İlçe Başkanlarım, İlçe Kadın Kolları Başkanlarım, İl Kadın Kolları Kongre Delegelerimiz, Gençlik Kolları Başkanlarım ve yöneticilerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, partili yoldaşlarım, emekçi basınımızın değerli mensupları hepiniz hoş geldiniz.

1988 Silifke Doğumluyum. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kimya Mühendisliği mezunuyum. En büyük destekçim olan Süleyman Tufan Genç ile evliyim.

3,5 yıldır partimizde aktif görev almaktayım. CHP Silifke Gençlik Kolları Başkanlığı görevine partim takdir etti atandık, olağan kongremizde de yönetim kurulumuzla seçildik. 16 Nisan, 24 Haziran ve 31 Mart yerel seçimlerde sahada gençler ve kadınlar disiplinli bir çalışma sürdürdük. CHP Parti Okuluna, eğitime çok önem veriyorum. Gençlik Akran Temel Siyasi Eğitimi, Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi, Sokak Örgütlenmesi Eğitimi, Sandık Güvenliği Eğitimi, Eğitici Eğitimimi tamamlayarak Parti Okulu Eğitmeni oldum. Partimizin iktidara giden bu yolunda, eğitimli yöneticiler ve üyelerle, Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi CHP’yi vatandaşa anlatacak, herkesi kucaklayacak, partimize kazandıracağız.

Demokrasiye olan inancım ve ülkemizde yaşanan eğitim, adalet, ekonomi sağlık ve özgürlükler alanında, yani her alanda yaşanan sorunların aşılmasında kadın gücüne, kadın diline, kadın hassasiyetine inanıyorum.

Partimizin ilkelerinden asla taviz vermeden inançlarımız doğrultusunda, kadınlarımıza ve gençlerimize de aynı heyecanı vereceğimi, fark yaratıp ezber bozacağımı düşünüyorum. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları örgütün yan kolu değil, gerçek güçleri ve can damarıdır. Kadın Kolları Başkanlığı ve yönetiminde yer alacak arkadaşlarımızı parti içi sorumluluğum gereği ortak akılla, ortak düşünce üreterek yol alacağız. Yönetimde görev alacak arkadaşlarımız örgütün içinden gelen, siyasi deneyim ve bilgileriyle ekip ve takım uyumuna özen gösteren, attığı her adımın söylediği her sözün, yaşam tarzının ve davranışlarının sadece kendisini bağlamadığının bilincinde, söylem ve eylemleri birbiri ile örtüşecek, doğru iletişimler kurabilecek donanıma sahiptirler.

Kişilerin etnik kimliği ne olursa olsun, sevgiyle kucak açacak, benden yana olanlar-olmayanlar demeden, tüm üyelerimize aynı mesafede yaklaşmaya özen göstererek, eşitlik terazimizden şaşmayacağız. Birbirimizi anlamak, ben değil biz olmak, kişilerin üstünlüğü değil, örgütün üstünlüğünü sağlamak, partimizi iktidara taşımak için birleştirici güç olmak bizim esas amacımız olacaktır.

Gençlikten Geleceğe şiarıyla çıktığımız bu yolda, Merhaba Mersin, Aşkla Mersin diyerek; yeni başlangıçlarla, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve başkanımız Sn Vahap Seçer’in  gösterdiği başarısıyla hep birlikte  Genel iktidarın ateşini Mersinden yakmak için CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı’na adayım.

Sözlerime son vermeden önce 14 Mart Cumartesi günü Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan kongremizin şölen havasında, birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğine inanıyoruz. Tüm üyelerimizin katılımı bizleri güçlü kılıp onurlandıracaktır. Cumhuriyet Halk Partisi’ne olan sevdamızla, gönüllülüğe esas, sağlıklı bir örgüt yapısının oluşumunda, parti ahlakı ve kültürü ile hedeflerimize ulaşabilmek için hür ve özgür iradesi ile yanımızda olup destek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ dedi . Açıklama diğer adaylarnn da bulunduğu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36