Eski başkan Can’dan yeni başkan Doygun’a ziyaret

Eski başkan Can’dan yeni başkan Doygun’a ziyaret

Eski başkan Can’dan yeni başkan Doygun’a ziyaret

 

Silifke Ziraat Odası eski başkanı Mahire Can, görevi devrettiği Cafer Doygun’u makamında ziyaret etti.

Türkiye’nin tek Ziraat Odası Başkanlığını ve 24 yıldır Silifke’de Ziraat Odası Başkanlığını yürüttükten sonra sağlık durumunun iyi olmadığı gerekçesiyle istifa kararı alıp meclise istifasını sunun Mahire Can, görevi devrettiği yeni başkan Cafer Doygun’u ziyaret etti.

Yeni başkan Cafer Doygun’u ve yönetim kurulu üyelerini odada ziyaret eden Başkan Can’ın sağlık durumunun oldukça iyi olduğu sevindirirken, yeni başkan ve yönetim kurulunun çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Silifke’de 24 yıl gibi uzun süre Ziraat Odası Başkanlığını yürüttüğünü ve çiftçilerle her zaman gönül birliği yaptığını ifade eden Can, “Görevde bulunduğum süre içerisinde elimizden geldiğince Silifke’de çiftçilerimize, üreticilerimize destek olmaya çalıştık. Ziraat Odası Meclisi ve yönetim kurulu üyeleri ile uyum içerisinde çalıştık. Sağlık sorunlarım nedeniyle görevimden Nisan ayı içerisinde istifa ettim” dedi.

 

Yeni Başkan Cafer Doygun’a görevinde başarılar dileyen Can, “Cafer ağabeyimizle uzun süre birlikte görev yaptık. Bu görevi de laiki yapacağına, çiftçilerimizin ve üreticilerimiz her zaman yanında olacağına inanıyorum. Bundan sonra başkan olarak bulunmasam bile Ziraat Odası’nın bir delegesi olarak Başkan Cafer Doygun ve yönetim kurulu üyelerimizin her zaman yanındayım” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ziraat Odası Başkanı Cafer Doygun, “Mahire başkanımızla uzun yıllar birlikte çalışma fırsatı buldum. Birlikte her zaman çiftçilerimizi ve üreticimizi koruyup kollamaya çalıştık. Bundan sonra bu görevi şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yapmaya devam edeceğiz. Amacımız Silifke’de üreticilerimize en iyi hizmeti sunmaktır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
silifkeli 8 yıl önce

Yediklerin dokunmustur sagligin ondan bozulmustur

banner36