Genç Avukat Şanlı, kendi ofisini açtı

Mersin Barosu Avukatlarından ve Silifke’nin sevilen ve başarılı avukatı Ayşe Doğan’la birlikte uzun süre avukatlık mesleğini icra eden genç ve dinamik Avukat Özge Şanlı, kendi Avukatlık bürosunu açtı.

Genç Avukat Şanlı, kendi ofisini açtı
Haber: Atike Ceylan Kaçar

Onuk İş Merkezinde faaliyet gösterecek olan Avukatlık bürosunun açılışı sade ve şık bir törenle yapıldı.

Özellikle kadın meslektaşlarının yalnız bırakmadığı Avukat Şanlı’nın bu özel gününde Av. Ayşe Doğan ve eşi, Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve dostları yalnız bırakmadı.

Büronun açılışını Silifke Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve meslek arkadaşları yaptı. Açılış kurdelesini kesen Savar, Avukat Şanlı’ya hayırlı olsun dileğinde bulunarak, başarılı bir kariyer diledi.

Aile mesleğini sürdürmeyi tercih ederek avukatlık mesleğini seçtiğini belirten Av. Özge Şanlı açılış konuşmasında şunları kaydetti, “Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu ve Safranbolu doğumluyum.  4 yıl önce mezun oldum ve Silifke’ye yerleştim. O günden sonra Av. Ayşe Doğan’ın yanında mesleğimi icraa etmeye başladım. Yaklaşık 4 yıldır Silifke’de Av. Ayşe Doğan’la beraber çalıştım. Bana bu anlamda destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederken, özellikle Ayşe Doğan ablama ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım hayırlı işlere imza atarım. Bu gün kendi büromu açmanın mutluluğu içindeyim. İlçeden ve ilçe dışından açılışıma gelen tüm sevdiklerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36