İSTSİDER, yeni yönetimini seçti

İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği, genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

İSTSİDER, yeni yönetimini seçti

Pazar günü yapılan genel kurulda 100 Silifkeli bir araya geldi. Genel kurul oylama sonucunda A. Sadık Avcı tekrar başkan seçildi.

İstanbul Silifke kültür ve Dayanışma Derneğinin Kongresi Beyoğlu İktisat Lokalinde büyük bir katılımla gerçekleştirilirken, derneğin bütün üyeleri ve ailelerinin katılımı ile birlikte sabah kahvaltısı yapıldı. Sonrasında Divan Heyeti oluşturulurken, Divan Başkanlığını Avukat Yolaçbocutoğlu yaptı. Tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulurken, seçim sonucunda Yönetim kurulu üyeleri görev dağılımını yaparak çalışmalarına başladı. Görev dağılımı aşağıdaki şekilde yapıldı. Komitelerin oluşumu ikinci toplantıya bırakıldı.

İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu olarak, hemşerilerimizin ve öğrencilerimizin her zaman yanında olduklarını belirten İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığına tekrar seçilen A.Sadık Avcı “Mevcut başkan olarak hemşerilerimizden gelen talep üzerine yeniden başkanlık görevine seçildim. Dernek üyelerimize çok teşekkür ederim. Silifkemizi İstanbul’da en güzel şekilde temsil ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımıza başlayacağız, Derneğimizin amaçlarından birisi İstanbul da yaşayan Silifkelileri birbirleriyle görüştürelim, dayanışma içerisinde hep birlikte olmaktı. Yapabileceğimiz destek varsa yapalım diye, birbirimize kenetlenelimdi, bugüne kadar çalışmalarımızla bunu başardık. İstanbul’da Silifkelilere sahip çıkıyoruz. Öğrencilerimize burslar veriyoruz. Onların her türlü sorunlarıyla ilgileniyoruz. Hemşerilerimizle yemekli gecelerde, kahvaltılarda, batırık günlerinde, değişik organizasyonlarında bir araya geliyoruz. Ayrıca Derneğimize ait web sayfamızı yeniden güncelleyip, Silifkelilerin haber alma sitesi haline getireceğiz. Facebook üzerinden de sayfamız var. Silifkelilerle iyi günde kötü günde hep beraber olacağız. İstanbul’da her zaman Silifkelilerin bir evi bir kapısı var. Derneğimize maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Görev dağılımı aşağıdaki şekilde yapıldı. Komitelerin oluşumu ikinci toplantıya bırakıldı.

 

1- Sadık Avcı İnşaat Mühendisi (Bşk.)

2- Evren Gözay Mimar (Bşk. Yrd.)

3- İbrahim Uğur Yeminli Mali Müş. (Bşk . Yrd.)

4- Nasıf Aydın Dölek Avukat (Bşk. Yrd.)

5- Fahrettin Ravanoğlu Mali Müşavir (Sayman)

6- Leman Ertaş Duğru Avukat (Genel Sekreter)

7- Dolunay Gülsüm Özet Eğitimci (Genel Sekreter)

8- Yıldırım Çetin Doktor (Üye)

9- Tolgahan Güleç Doktor (Üye)

10- Melda Kunt İnce Meteoroloji Müh. (Üye)

11- Nuran Yapalak Mimar (Üye)

12- Erdem Erden İnş. Müh. (Üye)

13- Murat Karaer Yazılım Mühendisi (Üye)

14- Remzi Çağatay Ünal Turizmci (Üye)

15- Arif Yılmaz İş Adamı (Üye)

16- Murat Atlay İş Adamı (Üye)

17- Hami Can İş Adamı (Üye)



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36