Kaplan, “Yıllardır yapılmayan yollarımız yapıldı”

Kaplan, “Yıllardır yapılmayan yollarımız yapıldı”

Kaplan, “Yıllardır yapılmayan yollarımız yapıldı”

Sökün Mahallesi Muhtarı Turhan Kaplan, yıllardır yapılmayan arazi yollarının Silifke Belediyesi tarafından yapıldığını açıklayarak, yetkililere teşekkür etti.

 Silifke Belediyesi tarafından ova mahallelerde başlatılan arazi yollarının yapım çalışması tüm hızıyla sürüyor. Kurtuluş ve Sökün Mahallelerinde çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi, buradaki çiftçilerin yüzünü güldürürken, mahalle muhtarları da yıllardır yapılmayan yollarının bakıma alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdiler.

Sökün Muhtarı Turhan Kaplan, mahallenin merkezine yakın arazilerde ve Boğazağzı Mevkiinde bulunan arazi yollarının çiftçiler için büyük önem taşıdığını belirterek, yolların bakıma alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Arazi yollarının yapılması için Silifke Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne müracaat ettiklerini belirten Muhtar Kaplan, “Boğazağzı mevkii köylülerimiz ve çiftçilerimiz açısından büyük önem taşımaktadır. Tarım arazilerinin büyük bölümü burada yer almakta olup, çilek, narenciye, bakla, nar, zeytin, buğday ve aklınıza gelebilecek bütün tarım ürünlerimizi burada yetiştiriyoruz. Yurt içi ve yurt dışı ülkelere tarım ürünlerimizi buradan ihracat ediyoruz.

Sağ olsun belediyemize müracaat ettikten sonra sezon öncesi hemen çalışmalara başladı. Başkanımızda tarım ürünlerinin hasadı öncesi yol çalışmalarının biran önce tamamlanması konusunda talimatlarını verdi. Ekipler yolu genişletmek ve bakımını yapmak için kısa sürede çalışmalarına başladı. Ben Mahalle Muhtarı olarak heyetim ve mahallem adına Silifke Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36