Kelebek Mobilya'nın 150. Şubesi Silifke'de açıldı

Türk mobilya sektörünün en köklü firması Kelebek Mobilya Silifke'de açıldı.

Kelebek Mobilya'nın 150. Şubesi Silifke'de açıldı
Mersin-Antalya Yolu üzerinde hizmete giren Kelebek Mobilyanın açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Açılışa ; Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Silifke Belediye Başkanı  Dr. Mustafa Turgut, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay,  Kelebek Mobilya Bölge Temsilcileri, oda başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleşti.

Açılış konuşmasını AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Kelebek Mobilya mağazası sahibi  Abdullah Kuz yaptı.

 Kuz konuşmasında Silifkelilere hizmet vermekten mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi,'' Kelebek 1935 yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün uçak fabrikasına kanat üretilmesi için kurulmuş bir fabrikadır. Bu bağlamda Türkiye’nin sanayileşme bünyesine katkı sunması dolayısı ile  marka değeri olan böyle bir markayla yola çıktığımız için çok mutluyuz. Şu anda  Türkiye genelinde 150 şubesi olmuş;  insanlara konforu, lüksü  daha uygun fiyata sunmaya çalışan, daha iyi bir marka olduğu için de markayı yöneten, üreten her aşamada bizimle birlikte olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün doğup büyüdüğümüz aile köklerimiz olan ilçemizde böyle bir mağaza açmaktan özellikle ortağım Ozan Yılmaz'a emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Silifke’de hizmet sektörüne yeni yatırımların bu şekilde katma değer sunacağına inanıyorum. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederim.''

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’de bir konuşma yaptı. Kaymakam Cinbir konuşmasında, açılan mağazanın hayırlar, güzellikler ve bol kazançlar getirmesini diledi.

Açılışa katılan AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ise konuşmasında, Kelebek Mobilya mağazası sahibi Abdullah Kuz ve ortağı Ozan Yılmaz'ı tebrik ederek, hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Konuşmaların ardından edilen duadan sonra kurdele kesimi yapılarak açılış yapıldı.

Bizler de Akdeniz Haberler Gazetesi olarak Kelebek Mobilya mağazası sahibi Abdullah Kuz ve ortağı Ozan Yılmaz'ı tebrik eder, hayırlı işler, bol kazançlar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36