Kent Konseyi üyeleri Kaymakam Cinbir ile Buluştu

Kent Konseyi üyeleri Kaymakam Cinbir ile Buluştu

Kent Konseyi üyeleri Kaymakam Cinbir ile Buluştu

Silifke Kent Konseyi yeni yönetim kurulu üyeleri ve Kent Konseyi Başkanı Rıfat Karaduman, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ile bir araya geldi.

Geçtiğimiz haftalarda olağan genel kurul toplantısında Silifke Kent Konseyi Başkanlığına tekrar seçilen Rıfat Karaduman ve yürütme kurulu üyeleri Emine Özge Bölge, Arzu Efecan İpek, Mahmut Ali Selvi ve Mustafa Beceren Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir ile bir araya gelerek yeni dönem çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Cinbir, yeni yönetimi seçilen başkan ve yürütme kurulu üyelerini kutlayarak, başarı diledi.

Cinbir Kent Konseyinin Kent Konseyinin ilçede birçok faaliyet ve proje geliştirdiğini, bu projelerin ve bu projelerin ilçe adına çok önemli adımlar olduğunu ifade etti.

Rıfat Karaduman Silifke Kent Konseyi’nin çalışmalarını aralıksız olarak sürdüreceğini ifade ederek, Silifke Kent Konseyi’nin ileriki dönemde yapacağı çalışmalarla ilgili olarak bilgilendirmede bulunurken, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’e Silifke Kent Konseyi tarafından hazırlanan Silifke Kabartması hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36