‘Köylü Milletin Efendisidir’ anlayışıyla hizmetlerimizi sürdürüyoruz

‘Köylü Milletin Efendisidir’ anlayışıyla hizmetlerimizi sürdürüyoruz

‘Köylü Milletin Efendisidir’ anlayışıyla hizmetlerimizi sürdürüyoruz

 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, mahalle gezilerini sürdürerek, vatandaşların talep ve sıkıntılarını yerinde dinlemeye ve yerinde çözüm üretmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Çaltıbozkır (Yeniçıktı) mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Mahalle Muhtarı Mehmet Karazor ve mahalleliler tarafından karşılanan Turgut, burada vatandaşların taleplerini tek tek not aldırdı. Hiçbir ayrım gözetmeksizin her mahalleyi karış karış gezdiğini belirten Başkan Mustafa Turgut, “Her zaman dile getirdik; hizmette mahalle ayrımı yapmadan çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden buyana mahallelerimizi baştan sona gezerek, sorunları ve talepleri yerinde dinledik. Birçok mahallemizin acil ihtiyaç duyulan hizmetlerini yerinde ve zamanında çözdük. Çözmeye ve talepleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Çaltıbozkır Mahallemiz bizim için önemli bir yere sahip.

Burada ki vatandaşlarımızın da taleplerini en kısa süre içerisinde yerine getirip, ardından başka eksiklikleri tespit etmek için ziyaretlerde bulunacağız. Bizlere vermiş olduğunuz destek ve güvenden dolayı teşekkür ediyoruz’ dedi.

‘KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR’ ANLAYIŞIYLA HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ

Büyükşehir yasasıyla birlikte köylerin mahalleye dönüştürüldüğünü bu yasadan en çokta köylülerin mağdur olduğunu belirten Belediye Başkanı Turgut, ‘Bu yasa ile birlikte bütün köylerimizden ve köylülerimizden çeşitli isimler altında vergiler alınacak. Köy muhtarlarımızın yetkileri elinden alındığı gibi hizmet yapmaları da engellenmiş oldu. Fakat biz Silifke Belediyesi olarak hala ‘Köylü milletin efendisidir’ anlayışıyla hizmetlerimizi sonuna kadar götüreceğiz. Hizmet almamış tek bir mahalle bırakmayacağız.

Halkımızın burada yıllardır yaşadığı sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözülmesi için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında da mahallelilerin bizleri böyle coşkuyla karşılamaları ve teşekkür etmeleri bizleri mutlu ediyor. Yaptığımız hizmetlerin halk tarafından beğenilmesi, bizleri sevindiriyor” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36