Meclis, şehitleri andı

Meclis, şehitleri andı

Meclis, şehitleri andı
 

Silifke Belediye Meclisi, Mart ayı olağan genel kurul toplantısında İdlib şehitlerini andı. Sadık Altunok başkanlığında toplanan belediye meclis üyeleri, toplantı öncesi saygı duruşu ve istiklal marşı okuyarak dualarla İdlib şehitlerini andılar.

Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen mart ayı toplantısına başkanlık eden Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok toplantı öncesi yaptığı konuşmada, “27 Şubat 2020 tarihinde gece saatlerinde Suriye İdlib gerginliği azaltma bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerimize yönelik yapılan hain saldırılarda 33 kahraman evladımız şehit edilmiş, 32 evladımız da yaralanmıştır. Büyük Türk Milleti olarak acımız büyüktür. Şehit ateşinin düştüğü ilçemiz Silifke, Erdemli ve Toroslar’da yaşayan hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Yurdumuzun dört bir yanında şehit ateşinin düştüğü ocaklarda yaşayan ailelerimizin acılarını paylaşıyor, şehitlerimize de Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum” diyerek duygularını dile getirdi.

Mart ayı olağan meclis toplantısı gündemini oluşturan maddeler ise Belediye Yazı İşleri Müdürü Şerife Köroğlu tarafından okundu. Okunan raporlar üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunan meclis üyeleri, maddeleri oy çokluğu ile kabul ettiler.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, belediye meclis üyelerine teşekkür ederek, Silifke ve Silifkelilerin menfaatine yönelik hazırlanan projelerin hayata geçirilmesi ve belediyemiz tarafından yürütülen çalışmalara destek verdikleri için tüm meclis üyelerine teşekkür ettiğini açıkladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36