MHP Silifke İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

MHP Silifke İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

MHP Silifke İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

Mersin Büyükşehir’in Mersinde ve  Silifke’de haksız yere çıkardığı  işçiler  için basın toplantısı düzenlendi.

MHP Silifke İlçe Başkanlığı yönetim kurulunun  katıldığı açıklamada MHP Silifke İlçe Başkanı  Levent Nogay konuşma yaptı.

 Levent Nogay “ Bilindiği üzere 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimler neticesinde Mersin Büyükşehir yönetimine CHP adayı Vahap Seçer bey seçilmiştir. 31 Mart 2019 tarihinden önce mersin büyükşehir belediyesinde ve Meski bünyesinde işçi emekçi olarak çalışan arkadaşlarımız mevcuttu. CHP genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçim kampanyaları boyunca işçi çıkartmayacağını namus ve şeref sözü vererek beyan etmiştir. Ancak 31 Mart 2019 seçimlerinden hemen sonra büyükşehir bünyesinde bulunan denizkızı şirketinden, Meski bünyesinden ve mersin genelinde diğer birimlerden boş bahaneler ile işçi kardeşlerimizin iş akti feshedilmiş. Halen çalışan kardeşlerimizin savunmaları alınmakta iş verimliliği vb sudan sebepler gösterilerek işçi çıkarmaları devam etmektedir. Silifke belediyesi kültür merkezinde Sayın Vahap Seçer beyefendinin katılmış olduğu toplantılarında seviyesiz bir üslup ile “ başkanım belediyeden ocakçıları temizleyin” ifadeleri ile arkadaşlarımız hedef gösterilmiştir. Yapılan fesihlerde gösterilen sebepler lafı güzaf olup esasta amaç ülkücü, Türk milliyetçisi, vatansever arkadaşlarımızdan boşalan kadrolara HDP’ye verilen sözlerin gereği yapılması için PKK sempatizanlarının işe alınmasıdır. Denizkızı şirketine Hdp-Pkk yanlılarının mersin genelinde işe alındığı yönünde duyumlarımız vardır. Bunun sadece mersin ilimizde olmadığını ülke genelinde CHP belediyesi olan diğer illerde metropol kentlerde de olduğunu hepimiz basından takip etmekte görmekteyiz. 31 mart 2019 yerel seçim sürecinde halkımız CHP tarafından çeşitli vaatlerle kandırılmış, CHP adayları şirinleştirilmiş, işbirlikçileri, ortakları gizlenmiş, kirli ittifakları saklanmış olsa da şimdi iplikleri pazara çıkmış herş ey ayan beyan ortadadır.

   Çalışan ve çıkartılan yiğit kardeşlerimizin emeklerinin davalarının takipçisi olacağız. Mersin’i ülkeyi meydanı HDP PKK sempatizanlarına bırakmayacağız. Kirli karanlık pis oyunlarını ifşa edeceğiz. Partimizin avukatları gerekli yasal işlemleri başlatacak. İşe iade ve haklarının geri teslim edilmesi yönünde adalet önünde hak arayacağız. Mhp Silifke camiası olarak büyük Türk milletinin işçi kardeşlerimizin yanında olacağız. Katılımlarınız için teşekkür eder saygılar sunarım. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.





 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36