Minik öğrenciler ve veliler kahvaltıda buluştu

Taşucu İlkokulu 6/A sınıfı öğrencileri ve velileri Akçakıl Camping Restaurantta düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek, hafta sonu gönüllerince eğlendiler.

Minik öğrenciler ve veliler kahvaltıda buluştu

 

Taşucu Akçakıl mevkiinde düzenlenen kahvaltı etkinliğine çok sayıda öğrenci, veli ve öğretmen katıldı. Doğal ortamın ve temiz havanın tadını çıkaran öğrenciler ve veliler gün boyunca hoşça vakit geçirdi. Çeşitli yarışmalarla geleneksel oyunların oynandığı güneşli günde, katılanları kahkahalara boğan oldukça renkli görüntüler ortaya çıktı. Keyifli geçen piknikte veliler, öğretmen, öğrenci ve diğer velilerle kaynaşma fırsatı buldular. Piknik alanından memnun bir şekilde ayrılan veliler, organizasyonu gerçekleştiren sınıf öğretmenlerine teşekkür ederek etkinliğin sonraki günlerde de devam etmesini istedi.

Sınıf öğretmenleri ve katılım sağlayan öğrenci velilerine teşekkür eden velilerden Mürivet Yelken, veli, öğrenci ve öğretmenlerin yılın yorgunluğunu attığını dile getirerek,  "Çocuklarımız öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu bu etkinlik sayesinde hayatın günlük stresinden kurtulup bir gün dahi olsa tabiatla başbaşa kaldılar. Velilerimizde bu mutlu günde çocuklarının yanında olarak onların bu sevinçlerine ortak oldular. Bu tür faaliyetler, velilerimizin tanışıp kaynaşmasına da vesile oldu. Emeği geçen sınıf öğretmenlerimize teşekkür ediyorum " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36