Silifke Dostları Buluşma Tarih Değişikliği

Silifke Dostları Buluşma Tarih Değişikliği

Silifke Dostları Buluşma Tarih Değişikliği


 Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı A.Sadık Avcı, “14 Mayıs’ta yapmayı planladığımız Silifke Dostları Gecemiz çok önemli bir nedenle 13 Mayıs Cuma gününe alınmak zorunda kalınmıştır. Bu tarih aksaklığından dolayı herkesten özür dileriz. Sizlerden ricamız çevrenizdeki dost ve hemşerilerimize de tarih değişikliğini duyurmanız ve gecemize katılımın sağlanması, tarih değişikliğinden kaynaklı bir aksamanın önüne geçilmesidir. İstanbul gibi bir megapolde yaşayan tüm dostlarımızın önceden programlarını yapmış olabileceklerini biliyor, bizim dışımızdaki bir nedenle bu değişikliğe gitmiş olmamızdan ötürü anlayışınızı rica ediyoruz. Alınmış olan biletlerde geçerli olacaktır, biletlerinizi yanınızda getirmenizi rica ediyoruz.13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 19.00 da Çamlıca Sefa restaurantta buluşmak dileğiyle” dedi.

Sözlerine devam eden İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı A.Sadık Avcı “2004 yılında bir grup arkadaşımızla birlikte kurduğumuz 2009 yılına kadar başkanlığını yürüttüğüm İstanbul Silifke Kültür ve Dayanışma derneğinin 2014 yılında yapılan genel kurulunda hemşerilerimizden gelen talep üzerine yeniden başkanlık görevine seçildim. Yeni yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımıza başladık. Derneğimizin amaçlarından birisi İstanbul da yaşayan Silifkelileri birbirleriyle görüştürelim, dayanışma içerisinde hep birlikte olmaktı. Yapabileceğimiz destek varsa yapalım diye, birbirimize kenetlenelimdi, bugüne kadar çalışmalarımızla bunu başardık. İstanbul’da Silifkelilere sahip çıkıyoruz. Öğrencilerimize burslar veriyoruz. Onların her türlü sorunlarıyla ilgileniyoruz. Hemşerilerimizle yemekli gecelerde, kahvaltılarda, batırık günlerinde, değişik organizasyonlarında bir araya geliyoruz. Ayrıca Derneğimize ait web sayfamızı yeniden güncelleyip, Silifkelilerin haber alma sitesi haline getirdik. Facebook üzerinden de sayfamız var. Silifkelilerle iyi günde kötü günde hep beraber olacağız. İstanbul’da her zaman Silifkelilerin bir evi bir kapısı var. Derneğimize maddi manevi destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.”dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36