Silifke Gülnar Bir derneğinden Kaymakam Cinbir’e ziyaret

Silifke Gülnar-Bir ilçe temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’e ve bazı kamu kurumlarına ziyaretler gerçekleştirdiler.

Silifke Gülnar Bir derneğinden Kaymakam Cinbir’e ziyaret

Yapılan ziyaretlerde derneğin genel yapısı ve faaliyetleri hakkında kamu kurum ve yöneticilerine bilgi verildi. Ziyaretlerine Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir’le başlayan ekip, Silifke Belediye Başkanı DR. Mustafa Turgut’u ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi’yi de misafir oldular.

İlk olarak Kaymakam Cinbir’e makamında yapılan ziyarette, Derneğin Mersin merkezli olduğunu fakat diğer illerde de faaliyet ve etkinlikler yaptıklarını belirten Gülnar Bir Silifke İlçe Başkanı Abdurrahman Üner, Derneğin kuruluş amacı, temel hedef ve ilkeleri ve misyonu hakkında bilgi aktardı.

Yaptıkları nezaketli ziyaretten dolayı dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür eden Kaymakam Cinbir, çok memnun kaldığını dile getirdi.

Yapılan tanıtım sunumunun ardından yönetim kurulu üyeleri, gösterdiği yakın ilgiden dolayı Kaymakam Cinbir’e teşekkür ederek Gülnar yöresel ürünlerinden hediye ettiler.

Ziyaretlere; Silifke Gülnar-Bir İlçe Başkanı Abdurrahman Üner, Başkan Yardımcısı Havva Neşe Uyan, İlçe Sekreteri Selda Sargın ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Salim Çivi, Mehmet Yıldız ve Mürsel Tekin katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36