Silifke’de Cinayet

Pompalı tüfekle eski eşini ve sevgilisini öldürüp intihar etti.

Silifke’de Cinayet

Mersin’in Silifke ilçesinde Muzaffer Taş (46) eski eşi Filiz Sarı’yı (32) ve sevgilisi olduğu öne sürülen Ramazan Ünlü’yü (45) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Cinayetin ardından aynı tüfekle intihar etti.

İddiaya göre Muzaffer Taş, bir süre önce boşandığı eski eşi Filiz Sarı ve sevgilisi olduğu iddia edilen Ramazan Ünlü'yü takip etmeye başladı. Bugün sabah pompalı tüfekle evinden çıkan Taş, takip ettiği eski eşi ve sevgilisini Göksu Mahallesi Celal Bayar Caddesi Adliye Lojmanları yakınlarında durdurdu. Tarafların arasında yaşanan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, eski koca tüfeği ile Filiz Sarı ve Ramazan Ünlü'yü hedef aldı. Silahtan çıkan kurşunlarla yere yığılan Ramazan Ünlü olay yerinde yaşamını yitirdi, Filiz sarı ise ağır yaralandı. Daha sonra aynı tüfekle kendini vuran saldırgan eski koca Muzaffer Taş da olay yerinde öldü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Filiz Sarı, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36