Silifkeli Milli Oyuncu Nişanlandı

Silifkeli Milli Oyuncu Nişanlandı

Silifkeli Milli Oyuncu Nişanlandı

  

 

  

Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Silifkeli Esra Ural ile Basketbolcu Veysel Topuz'un söz merasimine  Mersin’in Silifke ilçesinde gerçekleştirildi.

Nişan törenine Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve çok sayıda davetli katıldı.

Silifke Belediye Personellerinden Selime Ural’ın kızı Esra Ural’ın söz merasiminde duygu dolu anlar yaşandı.

Selime Ural kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan sevenlerine, akrabalarına ve belediye başkanlarına teşekkür etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, genç çiftlere hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ardından personelinin sevincini paşlaşan Başkan Mustafa Turgut ise, , “Türkiye’mizin ve her şeyden önemlisi Silifke’mizin gururu olan A Milli Kadın Basketbol Oyuncumuz Esra Ural’ın bu mutlu gününe hep birlikte şahit olduk. Kendisini Milletvekilimizle, Büyükşehir Belediye Başkanımızla yalnız bırakmadık. Sevgili kızımız Esra Ural ile Veysel Topuz kardeşimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Her iki gencimizin ailelerinin bu mutlu gününe iştirak eden başkanlarımıza, milletvekilimize, yakınlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyor, katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

 






















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir ural 8 yıl önce

Hayırlı olsun söz yüzüğü merasiminde önceki dõnemlerde Kayseri milletvekilliği ve TBMM Başkan vekilliği yapmış olan sayın Sadık Yakut bey de bulunuyor idi lütfen atlamayalım

banner36