Silifkeliler ucuz ekmek yiyecek

Silifkeliler ucuz ekmek yiyecek

Silifkeliler ucuz ekmek yiyecek

 

 

Silifke Belediyesi tarafından "Sosyal Belediyecilik" Projeleri kapsamında hizmete sunulan 'Halk Ekmek' açılışı, CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer'in katılımı ile gerçekleştirildi.

Halk Ekmek açılışında konuşan Silifke Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, ‘Halkımıza söz verdiğimiz birçok projeyi yerine getirdik, getirmeye de devam ediyoruz. Silifke'mize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun’ dedi.

Silifke Belediyesi’nin sosyal projeler kapsamında faaliyete koyduğu halk ekmek fırını, halk ekmek satış noktaları üzerinden satışlara başladı. Atatürk Anıt Meydanı, Sayağzı Mahallesi, Burunucu Mahallesi, Kapalı Pazar Yeri ve Taşucu Mahallesi’nde ki belirlenen noktalarda halk ekmek satışlarının başladığını belirten Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, ‘Dar gelirli ve alım gücü düşük vatandaşlarımıza cüzi bir fiyatla ekmek alabilmelerine imkân sunan projemiz kent genelinde büyük bir ilgi gördü.

Silifke Belediyesi olarak, dar gelirli hemşerilerimize yönelik çok sayıda farklı projelerimiz oldu. Bu projelerden biri de halk ekmek projesidir. Farklı şehirlerde birçok örneğini gördüğümüz bu projenin faaliyete girmesi son derece önemli ve farkındalık yaratmıştır.

Ekmeklerimizin tanesi 75 kuruş olup satışa sunulan ekmekler tükeninceye kadar satış noktaları açık kalacaktır" dedi.

‘’SİLİFKE’YE KAZANDIRACAĞIMIZ DAHA BİRÇOK HİZMET VAR’

Vatandaşlarla düzenlenen halk günü toplantılarında kendilerine ulaşan taleplerden birinin de daha ucuza ekmek temini şeklindeki taleplerin geldiğini, bu talepler üzerine harekete geçtiklerini vurgulayan Başkan Mustafa Turgut, "Ekmek fabrikamızı açmamızdaki temel amaç vatandaşlarımızın bu yöndeki talebidir. Asla fırıncılarımızla bir rekabete girmek yahut fırıncı esnafımıza bir alternatif oluşturmak gibi bir niyetimiz yok. Projenin üzerinde çalışırken de önceden belirttiğim gibi fırıncı esnaflarımızın da görüşüne başvurduk ve fikir alış verişinde bulunduk. Silifke halk ekmek, alım gücü düşük olan hemşerilerimize hijyenik, sağlıklı ve lezzetli ve aynı zamanda ucuz ekmek üretmektir. Ekmek bizim için kutsaldır. Tabi bunun bilincinde olarak son derece nezih şartlarda üretilen ekmeklerimizi vatandaşlarımıza ulaştırmanın mutluluğu içindeyiz" diye konuştu.

Halk Ekmek açılışına CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Silifke Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, CHP İl Başkanı Adil Aktay, CHP Silifke İlçe Başkanı Cemil Sungur, İlçe Belediye Başkan Adayları, Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, İl ve İlçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36