Tenis Kortu yenilenen yüzüyle Silifkelilerin hizmetinde

Tenis Kortu yenilenen yüzüyle Silifkelilerin hizmetinde

Tenis Kortu yenilenen yüzüyle Silifkelilerin hizmetinde
 Yenilenen yeni yüzü ile geleceğin tenisçilerinin yetişeceği  Silifke Belediyespor Bayram  Ali Öngel Spor Tesisinin açılışı protokolün ve tenis severlerin katılımı ile gerçekleştirilirken,  Silifke Belediyespor yönetim kurulunun göreve gelmesinin 1. yılı pasta kesilerek kutlandı.

Açılış töreninde bir  konuşma yapan Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek,"15 Haziran 2019 tarihinde Belediye Başkanvekilimizin tam desteğini alarak Alp Kadıoğlu, Halil Sarı, Mehmet Özel, Sadık Çelik, Adem Karataş, Selçuk Kuztaş ile  birlikte kutsal bir yola çıktık. Silifke Belediyespor Kulübü gerçekten çok köklü bir kulüp ancak  eksikliklerimiz vardı. 1 yıllık süreç içerisinde birçok güzel işe imza attık. Ünal Ünüvar Spor Kompleksi atıl durumdaydı ve biz bu kompleksi sporcularımızın yaşam merkezi haline getirdik. Kulüp hizmet binası eksikliğimizi İbrahim Araycı efsanemizin adını vererek açarak giderdik.  Efsane sporcumuz Erol Durmuşlu'nun adını verdiğimiz bir hareket merkezi açtık. Yönetime geldiğimizden bu tarafa hep şunu söyledik. Spor futboldan ibaret değildir.  Tüzük değişikliği ile faaliyetlerimiz arasına  tenis, muay thai, wu shu, atletizm, bilardo, karete, teakwando, basketbol, voleybol gibi birçok spor branşını ekledik." dedi.

GELECEĞİN ŞAMPİYONLARI SİLİFKE'DEN YETİŞECEK!

Sözlerine devam eden Başkan Dölek,"Bu gün de tenis branşında faaliyet göstereceğimiz tesisimizin açılışını yapıyoruz. Bu tesis bu gün yapılmadı elbette.  Tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Tenis sporunun sevilmesine öncülük eden Kadir  Özcan hocamıza, Silifke Tenis Spor Kulübü üyelerine teşekkür ediyorum. İnşallah tenis branşından sorumlu yönetim kurulu üyemiz Murat Araycı yönetiminde kortlarımız tüm tenis severlerin hizmetinde olacak. Tenis hocalarımızla, tenis severlerle birlikte genç yetenekler de bu kortlarda eğitim alıp  çalışarak, kendini geliştirecek  ve inanıyorum ki Silifke'den geleceğin şampiyonları çıkacaktır." dedi.

Silifke Belediye Başkan Vekili Sadık Altunok ise, "Daha önce yapılıp yenilenen yüzüyle Tenis Kortumuz Silifkelilere hayırlı uğurlu olsun. Tesisin daha güzel olmasını sağlayan Kulüp Başkanımıza, yönetime ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  Silifke Belediyespor denince aklımıza sadece futbol  gelmemeli, diğer branşlarda da belediye olarak desteğimizi sürdüreceğiz. Taşucu mahallemizde de atıl durumda bir tenis kortumuz var. O kortta da çalışmalar yaparak orayı da halkımızın hizmetine sunacağız. 5 yıllık süreçte verdiğimiz sözleri gerçekleştirip hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bütün Silifkelileri spora davet ediyorum." dedi.

Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu ise, "Bu tesisin kazanılmasında emeği olanları kutluyorum. Spor sadece futbol değildir. Silifke aslında bir sahil kenti bundan sonra ilk branşın yelken olması gerekiyor. Silifke'nin çocuklarının özgüveniyle, yaratıcılığıyla yelken sporunun da en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. Taşucunda küçükte olsa bir tesis yapılıp Silifke'nin insanları faydalanabilir. Burada sürekli olacak olan ve sporu ve sporcuyu sevecek olan hocalara başarılar diliyorum. Akşam maçlarını ve turnuvaları hep birlikte izleyeceğiz." dedi.

Tenis Kortu açılışına Silifke Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Silifke Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kaynar,  İlçe Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda, İlçe Jandarma Komutanı Bülent Keskinsoy, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt, MHP İlçe Başkanı Levent Nogay, Silifke Belediyespor Kulüp Başkanı Gürhan Dölek, Silifke Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri ve tenis severler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36