Turgut, "Odalarımızı önemsiyoruz"

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Zahide Doğan ile yönetim kurulunu ziyaret etti.

Turgut, "Odalarımızı önemsiyoruz"

Bakkallar ve Bayiler Odasının talepleri ve sıkıntılarıyla ilgili fikir alış verişinde bulunan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Silifke Belediyesi olarak odalarımızla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Onların fikir ve düşüncelerini alarak, ilçemize kazandıracağımız hizmetlerimizi hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Üzerimize düşen bir sorumlulukta istişare ortamında çalışacağımızı belirtmek istiyorum. Bu memleket ve bu topraklar hepimizin. El birliğiyle ilçemizi kalkındırmanın ve modern bir kent haline getirmenin gayretini göstereceğiz. Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odamızın sıkıntılarını biliyoruz. Bu sıkıntılara birde hükümetin getirmiş olduğu yasalar eklenince, esnaflarımız büyük zorluklar içerisinde yaşam mücadelesi veriyor. Bunların yerel bazda önlemini almak ve imkânlarımız ölçüsünde esnaflarımızı korumaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Zahide Doğan ve yönetiminin oda olarak çalışmalarını yakından takip ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Turgut, “Şahsınızı ve yönetim kurulunuzu tebrik ediyorum. Sizin ve yönetiminizin gayretli çalışmaları ilçemize örnek olmaya devam edecektir. Hizmetlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

ZAHİDE DOĞAN, “ESNAFLARIMIZA HERKESİN SAHİP ÇIKMASINI İSTİYORUZ”

 Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve Yardımcısı Ömer Savar’ın, odayı ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Zahide Doğan, ‘İlçe genelinde yaklaşık 500 üyemiz bulunmakla birlikte, kimseye yük olmadan kendi emek ve sermayelerimizle iş yapıyoruz. Bir taraftan sağladığımız istihdam ile birlikte dar gelirli halkımıza veresiye alış veriş imkânı sağlarken bunun yanında ödediğimiz vergilerle, yerel ve genel bütçeye de katkıda bulunuyoruz. Büyük sermaye sahiplerinin her fırsatta Avrupa Birliği söylemine karşın bu ülkelerde yürürlükte olan mevzuatı ülkemizde adapte etme çalışmalarına karşı çıkmaları anlaşılır gibi değil. Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası olarak esnaflarımızın taleplerini ve sıkıntılarını yerel yöneticilerimize her fırsatta dile getiriyoruz. Küçük esnaflarımıza sahip çıkılmasını ve yaşatılmasını istiyoruz. Belediye olarak bizlerin fikir ve düşüncelerini dikkate almanız bizleri mutlu etti. Yerel yöneticilerimizin, sivil toplum kuruluşlarının, odalarımızın, derneklerimizin ve vatandaşlarımızın esnaflarına sahip çıkmasını istiyoruz. Yapmış olduğu ziyaretten çok memnun olduk. Ben ve yönetimim bugüne kadar olduğu gibi bugünden itibaren de tarafsız, doğru ve ilkeli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Tek gayemiz var oda, İlçemizin her alanda gelişmesini ve kalkınmasını sağlamaktır’ dedi. Belediye Başkanı Mustafa Turgut ziyaretin ardından oda bünyesinde faaliyet gösteren birimleri ziyaret ederek, personellerle tek tek selamlaştı.

 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36