Turgut, Yaşlılar Haftası’nı huzurevinde kutladı

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzurevi sakinleri ile bir araya gelerek onlara karanfil hediye etti.

Turgut, Yaşlılar Haftası’nı huzurevinde kutladı

Beraberindeki Belediye Meclis Üyeleri Mihri pelin Levent ve Kıvanç Derya ile birlikte Huzurevi sakinlerinin taleplerini de dinleyen Başkan Dr. Mustafa Turgut, bakımevinde kalan yaşlıların ellerini öperek onlarla tek tek ilgilendi.

Yaşlılarla bir süre sohbet eden Başkan Turgut, “Sizler bizim için her zaman önemlisiniz. Yaşlılar Haftası ya da başka günleri beklemeden sizleri zaman zaman sık aralıklarla ziyaret etmek istiyoruz. Yaşlılarımıza her zaman hürmet ve saygı gösterilmesi gerekir. Onlar toplum yapımızın manevi direkleri olup; geçmişimiz ile geleceğimiz arasında bir köprü vazifesi görmektedirler. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri bizlere yol gösterecektir. Onlar her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynak olacaktır” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36