Yeni müdür Göreve başladı

Yeni müdür Göreve başladı

Yeni müdür Göreve başladı

  

Silifke Vergi Dairesi Müdürü Musa Hamit Aydoğan Göreve Başladı
 HABER: ATİKE CEYLAN

Bingöl Vergi Dairesi müdürü iken Silifke Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Musa Hamit Aydoğan Silifke’deki görevine başladı. 

Görev bilinci ve görevi hakkında bilgi veren Müdür Aydoğan, Ereğlili olmam münasebetiyle Silifke’yi yakından tanıyorum, Silifke’ye tatillerde gelme şansı buluyorduk. Silifke’yi seviyoruz Temiz, düzenli bir kent. Suyu güzel, içilir. Havası temiz, iklimi güzel, İnsanları kibar, samimi ve cana yakın.” dedi.

 Müdür Aydoğan, “Gelir İdaresi Başkanlığımızın benimsediği mükellef odaklı, kaliteli ve eksiksiz hizmet sunma anlayışı içerisinde, mükellefi müşteri gibi algılayan, mükellef hakları bildirgesini benimsemiş, çözüm odaklı yaklaşımlar göstermek amacındayız. Bütün mükelleflerimize dairemiz iş ve işlemleri üzerine yaşanmış sorunların çözümü açısından kapılarımız sonuna kadar açıktır, İnşallah Silifke halkı ile vergi mükellefleri ile Serbest Muhasebeci Mali Müşavir arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışarak vatanımıza, milletimize vergi açısından en güzel hizmeti sağlamayı düşünüyoruz. İnşallah gönüllü uyumu da vatandaşlarımızla da birlikte en güzel seviyede tutacağımızı umuyorum. Çünkü gönüllü uyum olmadan cebren ve zoraki yapılan işlemler daha zor ve daha maliyetli. Dolayısıyla Silifke halkı ile iyi bir süreç yaşayacağımıza inanıyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36