Yolun açık olsun Gülşah Genç

Yolun açık olsun Gülşah Genç

Yolun açık olsun Gülşah Genç
 

CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkan Adaylığını açıklayan Gülşah Yıldırım Genç, Kadın Kolları Başkanı Şerife Yörükçü ve yönetimi ile gazetemizi ziyaret edip Genel Yayın Yönetmeni Atike Ceylan Kaçar'a projelerini anlattı.

HABER: ATİKE CEYLAN KAÇAR

Henüz 32 yaşında olmasına rağmen bilgi birikimi ve siyasi deneyimi ile dikkat çeken Genç, 14 Mart (yarın) Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi  Sarayında saat 12,30 'da yapılacağını belirten genç Kadın Aday Gülşah Yıldırım Genç, özellikle kadınların kendisine yoğun bir destek verdiğini söyledi.

 Şuana kadar karşısına başka aday çıkmadığının altını çizen Genç, 13 ilçeden 375 il kongre delegesi kadının oy kullanacağını söyledi.

CHP'nin iktidar olmasına az kaldığına yürekten inandığının altını çizen Genç, "

CHP içinde bizler her an seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Kendi aramızda mücadeleyi bıraktık ve artık bir güç birimliği yaparak siyasetimizi dışarda ve hep birlikte birbirimizden güç alarak yapıyoruz. Bununda pozitif sonuçları kısa sürede meyvelerini vermeye başladı.

Adaylığım içinde yine ikinci bölgeden ilk kez bir adayın çıkmış olması partimizin içinde ayrı bir destek gördü. Bende 3,5 yıllık CHP Silifke ilçe Kadın Kollara Başkanlığı yapmamdan kaynaklanan deneyimlerim bilgilerim ile kendime güveniyorum. Eğer ki bu görev bana verilirse başarıyla yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın. Şuan için 13 ilçemizi ziyaret ederek desteklerini aldık. ortak akıl ve ortak adaylarla yola çıktık. Nitekim benim adaylığımda bu şekilde oldu. Bir kadın adayımız daha vardı ve ortak akılla benim aday olmama karar verdik ve hep birlikte yine çalışıyoruz" dedi.

Genç, "İkinci bölgeden aday olarak seçilirsek bir ilk olacak. Mersin'de temsilciniz olarak hem gençleri cesaret vereceğim hem kadınlara. Mersin'in merkezden ibaret olmadığını göstermiş ve kenetlenmiş olacağız. Erken seçim olma durumu söz konusu, yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam edeceğiz. Yerelde Silifke'yi de CHP' ye kazandıracağız.  Mersin Büyükşehir’i yeniden aldığımız zaman ve 13 ilçeyi de CHP 'ye kazandırdık mı büyük bir başarı yakalayacağımıza inanıyorum" dedi.

Neden siyaset yaptığı konusunda da memleket için birilerinin elini taşın altına koyması gerektiğinin altını çizerek, "Ben siyasete ilk olarak referandum döneminde girdim. Tamamen gönüllü olarak hiç bir beklentimiz olmadan. Siyaseti yapmamın amacı öncelikle memleketim için mücadele vermek.

Ben kadının dili, kadının gücüne emeğine inanıyorum. Partilerin can damarı gençlik ve kadınlardır. Bu anlamda memlekete hizmet anlamında hem geçlerin hem kadınların verilen görevleri hakkıyla yaptıklarını biliyorum. Kadın örgütlerine de çok yabancı değiliz saha çalışmalarına kadınlar ve gençler oluyor ilçe kadın kolları başkanım ve gençler hep birlikte çalıştık 88 mahallede iziminiz var." diye konuştu.

Ayrıca 32 yaşında kimya mühendisi olduğunu belirten Genç,  geçmis dönem ilçe başkanlığı yapmış il kongre delegesi rahmetli Ayhan Doğruöz’ün torunu olduğunu da sözlerine ekledi.

Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ceylan Kaçar ise 32 yaşında bu kadar başarıya imza atmış ve atmaya devam etmeyi hedefleyen özellikle bir kadının olmasından mutluluk duyduğunu, yolunun başarılarla dolu olması dileğinde bulundu.

 Memleket için mücadele eden herkese gazete olarak destek verdiğinin de altını çizen Ceylan Kaçar, hizmetin siyasetinin olmadığını, önemli olan siyaseti halk için hakkıyla yapmak olduğunu söyledi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36