Duru, Şube Müdürü olarak Ordu’ya atandı

Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Emre Duru, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak asaleten atanması nedeniyle, görevinden ayrıldı.

Duru, Şube Müdürü olarak Ordu’ya atandı
Emre Duru Kimdir?

​Silifke Atatürk Ortaokulunda Okul Müdürü iken, başarılı ve özverili çalışmalarıyla ön plana çıkarak, 2016 yılında Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcılığına görevlendirilen Emre Duru, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzü ulusal ve uluslararası alanda daha ileriye taşımayı amaçlamıştır. Yurt içi ve yurt dışında olmak üzere çeşitli alanlarda proje koordinatörlüğü ve çalışmaları bulunan Duru, Mersin için hizmet ettiği dönemde,   Avrupa Birliği projeleri alanında üç yıl üst üste birinci olmuştur. Silifkeli olmaktan her daim gurur duyduğunu dile getiren Duru, Silifke’ye 5 yıldızlı otel kalitesinde hizmet veren Lütfi Elvan Taşucu Öğretmenevinin kazandırılması, Elektronik Sınav Salonunun açılması gibi Silifkeli vatandaşlarımıza hizmet sağlayacak yeniliklerin getirilmesinde, okullarımızın eğitim kalitesini en üst düzeye ulaştırılmasında yardım ve desteklerini hiçbir zaman esirgememiş olup, görev yaptığı süre boyunca ilçemizi en güzel şekilde temsil etmeyi kendine borç bilmiştir.

Suriyeli Çocukların Türk Eğitimine Entegrasyonu Projesi (PİKTES), Hızlandırılmış Eğitim Programı (HEP), GIZ QUDRA projelerinin  de Mersin İl Koordinatörü olan Duru, yapmış olduğu veda konuşmasında, "Kıymetli Dostlar; üç yıldır onurla yürüttüğüm görevimde, elimden geldiği ve gücümün yettiği kadar mazeret üretmeden, başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle hak, hakikat ve adalet ölçüleri içinde olmaya azami derecede özen ve hassasiyet göstererek çalıştım. Tüm personellerimizle el ele vererek, bu kısa sürede dahi olsa önemli ve güzel işler başardığımıza inanmaktayım. Kişiler geçici, kurumlar kalıcıdır. Asıl olansa bu eşsiz vatana, yüce millete daima hizmettir.  Görevim süresince, birlikte çalışmaktan keyif aldığım İl Milli Eğitim Müdürümüz Adem Koca' ya, her zaman takdir ve desteklerini hissettiğim Silifke İlçe Kaymakamımız Şevket Cinbir’e,  ekip ruhu içinde, özveriyle çalışan Silifkeli mesai arkadaşlarıma ve gönülden destekleri için başta eşime, aileme ve Silifke halkına çok teşekkür ediyor, Silifke’mizi temsil etmekten gurur duyduğumu belirterek, bayrağı devralacak arkadaşa başarılar diliyorum. " dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36