Devletten Silifke’ye 500 milyon yatırım

2015 yılında devletin farklı yatırım alanlarında kullanılmak üzere Silifke’ye 400-500 milyon arasında ödenek gönderdiği belirtildi.

Devletten Silifke’ye 500 milyon yatırım
Haber: Atike Ceylan

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, “Bizleri sık sık gazetelerde manşetlerde görmediğinizden devletin hizmet yapmadığı düşünülmesin. 2015 yılında Silifke’ye 400-500 milyon arasında ödenek gelmiştir. Net rakamları önümüzdeki günlerce açıklayacağız. Devletin geçen yıl sadece eğitime yaptığı yatırımı 40 milyondur. Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfında ise 2014 yılında 17 milyon 2015 yılında 15 milyon yardım yapılmıştır.

Devlet verdiği yardımı yaptığı hizmeti duyurma telaşı içinde olmaz. İhtiyaç sahibi insanları ıskalamama derdinde olur. Nerede bir ihtiyaç sahibi varsa, bir tanesini bile atlamak bizim eksikliğimiz olacaktır. Bütün bunların yanı sıra, okullara ek binalar, yeni okullar, öğrenci yurtları, gibi örneklerle yapılan yatırılanın gittiği yerleri sadece eğitimle küçük bir örnekle söyleyebiliriz. Kimse merak etmesin devletin eli Silifke’de ve düşündüğünüzden daha çok yatırım yapıyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36