Silifke Belediyesi Kızılgeçitlilerin yanında

Silifke Belediyesi Kızılgeçitlilerin yanında

Silifke Belediyesi Kızılgeçitlilerin yanında

 

Silifke Belediye Başkanvekilimiz Sadık Altunok, Kızılgeçit Mahallesi'ne giderek, aşırı yağışlardan dolayı oluşan sel ve heyelan ile ilgili incelemelerde bulundu. İki aracın toprak altında kaldığı, mahalle ara sokaklarında ve bazı evlere zarar veren aşırı yağış ve heyelandan zarar gören vatandaşların sıkıntılarının giderilmesi için belediye olarak her türlü çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Belediye meclis üyesi Gürhan Dölek, Garaj Amiri Ali Aktan ve iş makineleri sorumlusu Kemal Dur ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, “Kızılgeçit mahallemizde aşırı yağışlar sebebiyle  meydana gelen heyelanda zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun.

 Afetin gündüz meydana gelmesi olası bir faciayı da önlemiş oldu. Meydana gelen afette 13 evin içine toprak, taş ve çamur dolması nedeniyle bu evlerin kullanılamaz hale gelmesi de son derece üzücü bir olaydır.  İlçe Kaymakamımız Şevket Cinbir’le birlikte Kızılgeçit mahallemizde meydana gelen olayda yaraların sarılması ve halkımızın normal yaşam alanlarına dönebilmesi için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Olayın gündüz olması ve can kaybının olmaması ise büyük bir şanstır. Alt yapı ve evlerde meydana gelen sıkıntıları biran evvel ortadan kaldıracağız” diyerek Kızılgeçit Muhtarı Halil Dinç’e güç ve destek verdi.

Mahalle Muhtarı Halil Dinç ve mahalle halkı ise kendilerini yalnız bırakmayan yarlarının birlik ve beraberlik içerisinde sarılması yönünde özveri gösteren Kaymakam Şevket Cinbir’e ve Belediye Başkanvekili Sadık Altunok’a teşekkür ettiklerini açıkladılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36