Silifke’de Hükümlü ve tutuklulara tiyatro etkinliği

Silifke’de Hükümlü ve tutuklulara tiyatro etkinliği

Silifke’de Hükümlü ve tutuklulara tiyatro etkinliği

  

 

 

 

Silifke Cezaevinde Akılcı İlaç Kullanımı Temalı Tiyatro gösterisi

 

Silifke M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Akılcı İlaç Kullanımı Temalı Tiyatro Gösterimi Gerçekleştirildi.

 

 HABER: ATİKE CEYLAN

 

Mersin’in Silifke İlçesinde Silifke Cumhurigyet Başsavcılığı tarafından Silifke M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda, hükümlü ve tutukluların eğitim ve iyileştirme faaliyetleri kapsamında, Mersin İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Toros Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Ahmet Kızılgül’ün koordinasyonunda kurulan tiyatro ekibi tarafından "Oy Başıma Gelenler" adlı oyun sergilendi.

 

Tiyatro etkinliğine Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, Silifke Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Kutluboğa, Cezaevi Cumhuriyet Savcısı Gökhan Kıymacı, Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı, Silifke İlçe Emniyet Müdürü Ali Kemal Arda, Silifke M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ahmet Ünal Arıca ile yargı teşkilatının değerli Hâkim ve Cumhuriyet Savcıları, kurum müdürleri, kurum personeli ile çok sayıda hükümlü ve tutuklu katıldı.

 

Akılcı ilaç kullanımı temalı farkındalık oluşturacak el broşürleri de dağıtılırken

 Tiyatro daha fazla hükümlü ve tutukluya ulaşabilmek amacıyla 2 kez sahnelendi.

 

Silifke Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Köklü, İl Sağlık Müdürü Dr. Sinan Bahçacı’ya ve tiyatro ekibine teşekkür ederek çiçek takdim etti.  Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36