AK Parti’nin aday tanıtımı coşkuyla geçti

AK Parti’nin aday tanıtımı coşkuyla geçti

AK  Parti’nin aday tanıtımı coşkuyla geçti

Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen AK Parti Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı tanıtım toplantısı büyük ilgi gördü.

Silifke Belediye Başkan aday adayları; Ali Okur, Bilal Özkan, Cafer Selvi,  Fatih Dölek, Ersin Akdoğan ve Mehmet Duman kamuoyuna tanıtıldı. Aday Adayları            kendilerini tek tek tanıttı ve niçin belediye başkanı adayı oldukları ve projeleri hakkında bilgi verdiler.

HABER: ATİKE CEYLAN

Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunun içini dışını dolduran  AK Partililer ve vatandaşlar, gönüllerindeki adayı desteklemek için yerlerini aldılar.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okumasıyla başladı.

Başkan Çetin, ilçe başkanlığı görevi kendisine verildiğinde bir amacı bir hedefi olduğunu bu ölçülerde yol alma şartıyla kabul ettiğini belirtip, “Hayalim Silifke Belediyesini AK Parti Belediyecilik çatısını altına katmak. Bu amaçtan asla vazgeçmedim bu nedenle biz bir aileyiz ve bu ailenin sorunları içerde tartışılır. Sosyal medyada aday adaylarını takıp gibi tutarak diğer aday adaylarına laf söyleyen yada rencide eden partililerimiz var. Buradan şunu belirmemek isterim ki bir sorun varsa bana iletin sosyal medyadan kimseyi rencide etmeyin bir yanlış varsa zaten biz söyleriz ve uyarırız. BU nedenle buradan bir kez daha söylüyorum aday adaylarımızın hepsi birbirinden değerlidir ve kusura bakmayın aday adalarımızı kimsenin klavye kahramanlığına harcatmam. 6’sı da birbirinden değerli kim aday olursa arkasındayız ve emin olun bu kez belediyeyi AK Partili belediye yapacağız.

Kimse kimsenin adamı değil, biz biriz bir olacağız

AK Partili kadrolarımızı aralamak isteyenler olabilir ama kimse kusura bakmasın, bu seçimde Sİlifkemiz’i  hak ettiği noktaya getirmek için büyük adımlar atıyoruz ve artık Silifke’nin önü açılmalı. Bunu da iktidarın gücüyle yapabiliriz.  Bu nedenle gönüldaşlarımıza sesleniyorum şahsı sorunlarınızı bir kenara bırakma zamanıdır. Zaman  AK Gönüllü olma zamanıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği kriterlere sahip birbirinden değerli adaylarımız var. Bu nedenle aday adaylarımız bizim değerlerimizdir. Hepsinin arkasındayız aday seçildikten sonrada hepsi birbirinin arkasında olacaktır” dedi.

Ardından alfabetik sıraya göre aday adayları kendisini tanıttı ve hedefleri hakkında geniş bilgi verdi.   Yoğun ilgi gören toplantı sonunda sahneye çıkan aday adayları birlik beraberlik mesajı verdi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36