Görevine dualarla başladı

Devir teslim töreninde yoğun kalabalık damga vurdu.

Görevine dualarla başladı
Haber: Atike Ceylan Kaçar

Silifke AK Parti’de devir teslim töreninde yoğun kalabalık dikkat çekti.

AK Parti Genel Merkez tarafından yeni atanan AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mustafa Çetin görevini parti binası önünde düzenlenen törenle teslim aldı.

Tören öncesinde parti binası önüne gelen yoğun kalabalıkla tek tek el sıkışan yeni Başkan Mustafa Çetin için kurban kesildi dualar okundu.

Uzun yıllardır bakan geldiğinde bile bu denli kalabalığın birada bulunmadığı AK Parti İlçe Binasındaki törene il Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, eski belediye başkanları, eski belediye başkan adayları, belediye başkan adayı, eski ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, gençlik kolları başkan ve yönetimi, kadın kolları başkan ve yönetimi,  partinin kurucuları,   partili vatandaşlar,  istifa eden yönetimin başkanı Yusuf Türe ve yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri tam kadro törene katıldı.

 

GÖREV VERİLİRSE SEVE SEVE YAPARIM

Görevi devretmeden önce kısa bir konuşma yapan eski İlçe Başkanı Yusuf Türe: Öncelikle başkanımızı tebrik ediyorum. Bu bir hizmet yarışı. Partim bana git sandık bekle desin gider sandığın başında beklerim, biz hizmet adamıyız. Partinin hangi kademesinde olduğumuz önemli değil, bilinsin ki partim bana ne görev verirse seve seve yapmaya hazırım” dedi.

Gelmeden önce bir konuşma hazırlamadığını da sözlerine ekleyen Eski Başkan Türe, “Bu kadar yoğun bir katılımı ve kalabalığı beklemiyordum. Bu nedenle de bir konuşma hazırlamadım. Ben yeni başkanımız sayın Mustafa Çetin’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Bizlere verilen görevlerde sonuna kadar partimin hizmetkarıyım” dedi.

VERİLEN GÖREV KUTSALDIR

Partinin kuruculuğunu üstlenerek partinin çeşitli kademelerinde görev alan Yeni Başkan Mustafa Çetin, “Partimin kurulduğu günden bu yana emrindeydim ve hala emrindeyim. Vatana millete hayırlı olan bütün işlerin yanındayım Allahın izniyle. Kurucu üyeliğinden Belediye Başkan adaylığına, il yöneticiliğinden bir çok kademede görev aldım. Şimdide ilçe başkanlığı görevini yürütmem için beni bu göreve layık gördü partim. Verilen görevi en iyi şekilde halka hizmet yolunda gece gündüz demeden çalışacağım” dedi.

BU KADAR KALABALIK BEKLEMİYORDUM. ONURLANDIM

Karşıladığı sevgi ve ilgiden dolayı memnuniyeti de dile getiren Başkan Çetin, “Bu kadar kalabalığı görünce hem heyecanlandım hem de gururlandım. Eski yeni bütün partilimizi burada görmek beni onurlandırdı. Sizleri burada gördüm ya bir kez daha yüreklendim. Kenetlindik ve aşamayacağız hiçbir şey olmayacağına inandım. Burada bulanan bütün partinin neferlerine ve dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ederken, Başbakan Yardımcım Sayın Lütfü Elvan bey ve milletvekilimiz Yılmaz Tezcan beye özellikle teşekkür etmek isterim. Bunun yanı sıra görevin bana verilmesi konusunda ve bana duyulan güven için partimin üst kademelerindeki bütün herkese ve İl Başkanımız İsmail Taşpınar’a teşekkür ediyorum” dedi.

2019 YEREL SEÇİMLERİNDE BELEDİYEYİ İNŞALLAH ALACAĞIZ

Allahın izniyle ve sizlerin desteğiyle bu gücü bu kalabalığı gördükten sonra Silifke Belediyesini Ak Parti Belediyeler arasına katacağız’ diyerek sözlerine devam eden Başkan Çetin; “Ankara’ya benimle birlikte Metin Yılmaz ve Alparslan Irmak arkadaşım davet edildik. Birbirimize söz verdik kim seçilirse seçilsin, bu kutsal görev kime verilirse verilsin, her zaman birbirimizin yanında ve partimizin emrinde olacağız. Bu nedenle arkadaşlarımı da burada yanımda görmek ayrıca onurlandırdı beni. Kısa zamanda yönetimimiz oluşturup çalışmalarımıza başlayacağız. Tüm çabamız, birlik ve beraberlik için gelecek nesillerimize daha iyi bir Silifke bırakabilmek için olacak. Yönetim kurulumuzun ilçemize, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum ve yeni yönetimimizin sizlerle birlikte nice başarılara imza atması için gece gündüz demeden çalışacağım” dedi.

YARIN MİLLETVEKİLİMİZ YILMAZ TEZCAN SİLİFKE’DE

Son olarak bir duyuruda bulunan Başkan Çetin, Milletvekili Yılmaz Tezcan’ın yarın hem hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştireceğini, hem de esnaf ziyareti yapacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından tebrikleri kabul eden Başkan Çetin, herkesin tebrikine tek tek cevap verdi. Yeni yönetimin ise kısa zamanda açıklanması bekleniyor.





 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36