Başkan Aktan, ‘Engelleri hep birlikte aşacağız’

Başkan Aktan, ‘Engelleri hep birlikte aşacağız’

Başkan Aktan, ‘Engelleri hep birlikte aşacağız’

 

Silifke Engelliler Derneği Başkanı Nurettin Ateş ve dernek üyeleri, Belediye Başkanı Mücahit Aktan’ı makamında ziyaret ederek kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette engellilerin sorun ve sıkıntılarını dile getiren Dernek Başkanı Nurettin Ateş, dernek olarak yaptıkları projelere ve çalışmalara belediyenin hep destek olduğunu,bundan sonrada istişare ortamında çalışarak destek olunacağından emin olduklarını ifade etti.

Ateş, kent genelinde engellilerin sıkıntılarını asgariye indirmek için mücadele ettiklerini ifade ederek, ‘Öncelikle göreve yeni seçilen Belediye Başkanımız Mücahit Aktan’a hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. Belediye Başkan Adayı olduğu günden buyana, çalışkanlığı, dürüstlüğü ve mütevazı kişiliği ile her zaman yanımızda oldu. Bir talebimiz veya sıkıntımız olduğunda rica ettiğimiz konularla hemen ilgilendiler. Bu konuda desteğini bizden hiç esirgemeyen başta başkanımıza ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah bu anlayışla birlik ve beraberlik içerisinde daha başarılı çalışmalara imza atarız’ dedi.

AKTAN, ‘HER ZAMAN ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ’

Başkan Mücahit Aktan’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman engelli vatandaşların yanında olacaklarını belirtti. Aktan, “Engelli kardeşlerimizin gönüllerince bir hayat sürdürebilmelerini sağlamak için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Göreve geldiğim ilk günden beri bu konuda kararlı adımlar attığımızı düşünüyorum.  Belediyenin imkanları dahilinde engelli kardeşlerimizden gelen taleplere hep öncelik vereceğiz.

Unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Herkesin bu bilinçte davranmasını istiyoruz. Engellilere desteğimiz sürecek. Elbirliği ile engelleri aşacağız inşallah” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36