Gülnar’da 192. Zabıta Haftası Kutlandı

Gülnar’da 192. Zabıta Haftası Kutlandı

Gülnar’da 192. Zabıta Haftası Kutlandı

Gülnar Belediyesi tarafından düzenlenen kutlama programı hükümet konağı önünde çelenk koyma töreni ile başladı. Saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla devam eden törende, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gülnar Belediye Başkanımız Ahmet Günel yaptı.

Başkan Günel, Zabıtanın her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalışan esasına göre görevini sürdürdüğünü belirttiği mesajında, "Zabıta Teşkilatımız ve Belediye Zabıta Müdürlüğümüz, vatandaşımızın sağlıklı, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işten kulağı olan zabıta teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir" ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanımız Ahmet Günel, mesajının sonunda ise şu ifadelere yer verdi:"Bugüne kadar yaptıkları fedakarca çalışmalardan dolayı başta Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Gülnar Belediyesi Zabıta Teşkilatımızı ve Ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta Teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanımız Ahmet Günel, Zabıta Müdürlüğü personellerine teşekkür belgesi verdi. Ardından Belediye Başkanlığı makamına geçilerek ikramlarda bulunuldu.

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36