Mahallelerde eksik kalan hizmetler tamamlanıyor

Başkan Turgut, “Mahallelerde eksik ve yarım kalan hizmetlerimizi tamamlayacağız”

Mahallelerde eksik kalan hizmetler tamamlanıyor

Kent merkezi ve mahallelerde ziyaretlerini sürdürerek, vatandaşlarla birebir görüşen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Eksik kalmış ve tamamlanması gereken bütün hizmetleri bir bir gerçekleştireceğiz” dedi.

Sarıaydın ve Kocaoluk mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Yılın ilk karı düşerken, uzak yakın demeden hizmetlerimizi ulaştırmaya devam ediyoruz. Daha önceki yapmış olduğumuz mahalle ziyaretlerimizde acil hizmetleri tespit ederek, bunların çözümü için çalışmalar yaptık. 88 mahallemize de dokunarak, vatandaşlarımızın talep ettiği eksiklikleri yerinde değerlendirdik. Mahallelerimizi sırasıyla ziyaret ederken yaptığımız ve yapacak olduğumuz hizmetleri de yerinde görme imkânımız oldu. Asfalt, park, parke döşeme, sosyal yaşam alanları ve çevre düzenlemesi gibi çalışmalar aciliyet gereken hizmetlerdi. Plan ve program dâhilinde bir bir yerine getirmeye çalıştık, halende çalışıyoruz. 

Yeni yılda da nakış nakış işleyerek tespit ettiğimiz bu mahallelerimize hizmetlerimizi, eksik ve yarım kalan hizmetleri götüreceğiz. Bugüne kadar bize iletilen her konuya çözüm bulmaya çalıştık. Hiçbir konuda bahane üretmedik ve üretmeyeceğiz. İmkânlarımız ve sorumluluğumuz çerçevesinde her türlü sorunun üstesinden birlikte geleceğiz. Mahalle muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla el ele vererek, istişare içerisinde talep ve sıkıntılarımızı çözüme kavuşturacağız.

Muhtarlarımızın ziyaretleri bizleri çok mutlu ediyor. Her konuda istişare yapıyoruz ve değerlendirmelerde bulunuyoruz. Kapımız her zaman herkese açıktır. Özellikle muhtarlarımızın bizleri ziyaret ederek vatandaşın sorun ve sıkıntılarını aktarmaları bizleri daha da mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte de haftanın her Salı günü halkımızla, her ayın son Cuma günü de muhtarlarımızla birlikte olmaya devam edeceğim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36