Turgut, ‘Vatandaşlarımızın taleplerini bir bir yerine getiriyoruz’

Turgut, ‘Vatandaşlarımızın taleplerini bir bir yerine getiriyoruz’

Turgut, ‘Vatandaşlarımızın taleplerini bir bir yerine getiriyoruz’

 

Örenköy, Kızılgeçit, Şahmurlu, Seydili, Yeğenli, Sömek, Canbazlı ve Hüseyinler mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Hiçbir ayrım gözetmeksizin her mahallemize hizmetlerimizi ulaştırmaya devam ediyoruz’ dedi.

88 mahallede plan ve program dâhilinde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Başkan Mustafa Turgut, “Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyemizin kapıları vatandaşlarımıza her zaman açık. Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz’ dedi.

Yapılan hizmetlerde vatandaş memnuniyetine önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Turgut, “Kent genelinde ve farklı noktalarda devam eden belediye hizmetlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Bir mahallemizde parklar yapılırken başka bir mahallemizde parke döşeme, başka bir mahallemizde ise asfalt, yol yama ve stabilize bakım çalışmalarımız oluyor. Plan ve program dâhilinde yaptığımız bu çalışmaların hepsini bizzat yerinde görüp inceleyerek, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla fikir alış verişinde bulunuyoruz. Öncelikle halkımızın ulaşımında sıkıntıya neden olan kullanışsız yollarımızı genişleterek, parke taşlarıyla daha güvenli ve sağlıklı hale getiriyoruz.

Siz değerli vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza hizmetlerimizde verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri daha mutlu ediyor. Yol girmemiş, hizmet almamış bir tek mahalle bile bırakmıyoruz. Mahallelerimize kazandırdığımız sosyal alanlar, yollar, parklar ve çevre düzenleme çalışmaları artarak devam edecektir.

Dar olan yollar genişletilerek, toz ve çamur içerisinde olan yollarda asfalt ve parke taşı ile daha düzenli hale getiriliyor. Dün olduğu gibi bugünde bizim göz bebeği mahallelerimiz hizmetlerimizle daha da canlılık kazanıyor. Hizmetlerimizin mahallelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

“TALEPLERİMİZ BİR BİR YERİNE GELİYOR”

 

Mahallelerine yapılacak hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a teşekkür eden Mahalle Muhtarları, "Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz. Özellikle yaşlı, engelli ve hasta ailelere öncelik vererek ulaşım konusunda her türlü kolaylığı sağlayan başkanımızı tebrik ediyoruz. Mahalle sakinleri olarak hizmetlerden oldukça memnunuz. Vatandaşlarımızın talepleri bir bir yerine geliyor. Daha fazla hizmetin mahallelerimize gelmesini temenni ediyoruz” diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36